Arama sonuçlarınız

1. dsasrg

Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

2. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? ismim serhat : bütcem 10-11 bın tl .kar bır haylı oluyor burada.yerden yuksek olması mı daha ıyı olur.
  3. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? peki kısa pajero arka taraf makaslı alınır mı sizce? (tüplü 86model 10bin lira)

4. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? KISA PAJEROYU KASTEDİYORUM ÖNDEN ÇEKİŞLİ Mİ DİYE
  5. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? bu pajero önden çekişli mi yoksa arkadan itişli mi

6. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? tesekkur ederım önerınıze.SAĞLAM BIR PAJEROYU UYGUN BIR FIYATA ALSAM UZUN BIR ZAMAN BINERIM DIYE DÜŞÜNÜYORUM

7. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? evet öğretmenim ve gelirmiz belli.ancak yasadıgım yerden dolayı böyle bir arac almalıyım.hem ihtiyac hem zevk işi anlayacağınız.pahalı olsa bile kolay kolay arıza yapmaz deniliyor.ben de bilemıyorum.daha ucuz parçası olan ve dayanıklı ve prformanslı olan bir...
  8. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Kadir Bey hayırlı olsun.Gaz kelebeğinin pahalı olduğunu duymustum ya da okumustum bır kere daha.Bu arada kaç TL ye almıstınız
  9. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Teşekkür ederim Güven Bey, Anladığım kadarıyla pajero sağlam ,kolay arıza yapmayan ve dolayısıyla bir defa işçilik olacağından işçiliği ucuz ancak parçası pahalı olan,konforlu olan ama arazide de mükemmmel olan bir araç.Doğrumu anladım acab fikrinizi yazar...

10. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? bir de av olayına girebilirsem değmeyiniz keyfime. Bir yoluna koyabilsem işlerimi mükemmel olacak .Bu işlere yeni girdiğimden karar vermek de zor (pajero için)

11. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? ilçemize kar yağmadan daha bir an önce pajero sahibi olmak istiyorum.arkadasım cj8 aldı bugün getirmkek içi Denizli ye gitti.Bu sabrımı iyic zorladı çünkü sabırsızlığım arttı...
  12. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? pajero almak için önce aracımı satmalıyım bu arada.

13. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? bulunduğum yer ordu akkuş ilçesi ve servis vs yok [ en yakın samsun da var sanırım ama pajero ya değer gibi hissediyorum.cj7 ye takılmıştım ama o bır tutku oalyı anladığım ve yazıldığı kadarıyla.
  14. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? aracımı köye gitmek,profosyonel olmasa da arazide kullanmak,av vs etkinliklerde kullanmak stiyorum.Bir de ford fusionum var satıp biraz daha maddi olarak küçük bir araç alacağım ve iki araç kullanır olacağım
  15. dsasrg

Pajero mu yoksa cj7 veya 6 mı sizce hem arazi ve zor şartlar için daha uygun?Parça bulunma oranı,masrafı vs genel bir değerlendirme yapabilir misiniz?

16. dsasrg

CJ7 RENEGADE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Ynt: CJ7 RENEGADE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ cj6 cj7 den daha mı uzun
  17. dsasrg

Ynt: CJ7 RENEGADE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ Deniz bey bana göre cj5 kısa cj8 uzun gibi. cj6 nasıl sizce cj7 bulamasam eğer.
  18. dsasrg

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Ynt: Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

19. dsasrg

Renegade hakkında fikirlerinizi yazar mısınız? Bulabilir mi?
  20. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ sayın cj5 ci aracınızın fotograflarını gönderecektiniz.aracınız giresunda mı .sitelerde falan ilanı var mı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR