Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dsasrg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,205
Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

bence başlıkta hata var öncelikle elmayla armutu kıyaslama gibi o zaman löylede desek olur jeep ile suzuki nasıl olmadı şahin ile land ı kıyaslayalım gibi bence ölcü kendi markalarında kıyaslanmalı çünki kendi türleri arasında ölçmedikce doğruyu düzgününü nasıl anlayacağız :smiley:

Etiketler

almirsen' Alıntı:
hasanım tartışmaktan kastım benim da buydu zaten... Güven abimizin tecrübesi karşısında saygıyla eğiliyorum,aslında şunu da söyliim güven abi cj hakkında söylediği herşeyde yerden göke kadar haklı ama cj kanser hastalığı gibi , sigara gibi ,sana zarar verdiğini biiyosun ama vazgeçemiyorsun işte öyle bişey yakalandık bikere...

Dostlar ben öyle çok tecrübeli falan değilim. Cipleri de pek bilmem. cj leri yakından tanımam. Sadece ekonomik ve mantıksal yorumlar yapmaya çalıştım. Bende cj aşkı falan yok tabii ama beğeniyorum ve saygı duyuyorum bu araçlara. İş satın almaya gelince de aşkı olmayan ya da riske girecek imkanı olmayanları, ben dahil, uzak tutmaya çalışıyorum.

selamlar.

Jeep lere cip, jeep sevenlere cipçi demek hoşuma gidiyor bu arada :smiley:

Benim CJ-7 fotoğrafını koyalım birde...Ufuk abinin CJ kadar olamasada... ;)

Konu dışında çok konuştuk araçları tanıtalım birazda... :smiley:

cj7.jpg

hasanfb' Alıntı:
Benim CJ-7 fotoğrafını koyalım birde...Ufuk abinin CJ kadar olamasada... ;)

Konu dışında çok konuştuk araçları tanıtalım birazda... :smiley:

Gayet güzel daha ne olacak :smiley: Kazasız belasız binelim Hep beraber...

egemen' Alıntı:
abi cj niz super iki saattir oole bakıyorum.
kargadan baska kus cj den baska dert tanımam.
hani vardir ya "gırmızı ossun uc gurus fazla ossun" cj olsun dertlı olsun.
ask olacak bu araba ıcın
bende bır 4.7 GC var, bır cj6 var, bır dızel fıat var cj baska abı
cj kapalı kasa benım gezenbılırın 2. gezı uye aracı
2006 gezı fotolarında var. kesıp cj5 yapmayı planlıyordum bu resımden sonra duraksadım.
offf cok fena gaza geldım ben bı musade alıım ınım assa ıkı yagına suyuna bakıım ıkı cıvata sıkıım gelıım :smiley:

Teşekkür ediyorum Beğendiğinize sevindim...

yazargezeryolçizer' Alıntı:
kastınız avatardaki araçsa,
2 çeker arkadan,
veya 4 çeker orta kilit açık kullanabilirsiniz.
KISA PAJEROYU KASTEDİYORUM ÖNDEN ÇEKİŞLİ Mİ DİYE

peki kısa pajero arka taraf makaslı alınır mı sizce? (tüplü 86model 10bin lira)

sn dsasrg (isim yazsanydınız ismen hitap edebiliridim. özür dilerim)

bütçeniz ne kadar?
koşullarınız nasıl? kar derken bizde karda off-road yapıyoruz yükseklik başa bela? alacağınız arabalrın yrdn yükskliğine iyi bakın. en büyük problem araçların şasilerinin zemine oturmasıdır. 86 pajerodan bahsediyorsunuz ki!! iyi düşünün,
zaten soru sormuşsunuz ama kararınızı vermiş gibisiniz.
93 model üstü pajeroların başarılı oldukları aşikar ancak epey alternatifiniz var tabi bütçeyle orantılı. saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.