yazargezeryolçizer
Zirve
Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?
Cj bencede off-road olarak güzel bir kasa ,
Amaçta uzun yol da varsa ,ki hiç birimiz arka bahçemizde off-road yapmıyoruz,
vereceği sıkıntılara da katlanmak gerek.
Dağılması konusuna gelince,genel olarak hurdacılardan alınan ,yorulmuş parçalarla toplandığı için,bu tip sorunlar çıkıyor.
Baştan sağlam bir şekilde araç toplanırsa ,vereceği sıkıntı minumuma iner.
Selamlar,TeMu' Alıntı:Tabiki CJ almanızı tavsiye ederim. Burdaki Cj kullanıcılarının ortak bir mesajı var heralde CJ sorun çıkarır ona aşık olmak lazım ki katlanabilesin falan filan... Kusura bakmayın ama hiçbirinize katılmıyorum CJ5 ten uzatma CJ7 im var kıbrısta öğrenciyim 3 senedir jeepim burda 8 ay kalıyor yaklaşık burda ve 25bin km yapıyorum ayrıca kıbrıs offroad kulübüne üyeyim ve her geziye, offroada katılıyorum pazar günü de bir tane var hatta ve bugüne kadar CJ7'imden aldığım tek problem arka fren hortumum patladı ve kıbrıstayken tek yaptığım bakım da; düzenli yağlatmak oluyor. Yazın Türkiye'ye döndüğüm zamanda bu sene sadece balatalarını değiştirdim o kdr. Eğer ki sizin CJleriniz devamlı sorun veriyorsa ustanızı değişmenizi tavsiye ederim sorun CJ de değil sizdedir. Kusura bakmayın bunları yazıyorum çünkü insanların aklında CJ ler offroad kralıdır ama hep sorun verir gibi bir imaj yaratılıyor.
Cj bencede off-road olarak güzel bir kasa ,
Amaçta uzun yol da varsa ,ki hiç birimiz arka bahçemizde off-road yapmıyoruz,
vereceği sıkıntılara da katlanmak gerek.
Dağılması konusuna gelince,genel olarak hurdacılardan alınan ,yorulmuş parçalarla toplandığı için,bu tip sorunlar çıkıyor.
Baştan sağlam bir şekilde araç toplanırsa ,vereceği sıkıntı minumuma iner.