dragut
Ana Kamp
Ynt: Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?
ben cj mi 4 " yükseltmiştim işin açıkcası şimdiki aklım olsa 2.5 yeterli olurdu gibi geliyor. aracım ciddi anlamda yükseldi rampa giriş açılarım dehşet fakat dengesi de şaştı. arazide ciddi eğimleri ve engebeleri kendime hedef seçtiğimdem düzgün açıyla girdiğimde hiç bir problem olmuyor ve rahatlıkla aşıyorum ama ters açı ile takla riskinden de tırsmıyor değilim.
iyi bir cj5 için olmazsa olmazlar
disk fren
kilitli / şapkalı
yükseltme bence 2.5 ama 4 yaptırdık yapanlara da birşey demem
elektronik ateşleme
weber karburator
heavy duty diferansiyel
hidrolik direksiyon
bu arada radyotörün en son ne zaman şişlenmiş
debriyaj balatanın durumu nedir bunları kontrol etmek gerek
bunlardan sonra süslemeye başlayabilirsin
bütçeye göre warn ya da t-max vinç
tepe lambaları
snorkel yaptırırsın ama şekilde kalır bu arabalarda olmaz en azından eski modellerinde
armour tamponlar
arazi lastikleri
ha bu da bitince içina başlaŞ
dandik eski bir çıka radyo ki çalmaya değmesin
cillop göstergeler düğmeler
besttop konsol
kıç kadar bagaç kısmına bir alet edavtlık kutu orjinali besttopda var ama sen gene bir ustaya yaptırtıp üzerini koltuk eyle
ha bunlar için dijital göstergeler de var bir kaç yerde görmüştüm. ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum bir cj içini hortumla gönül rahatlığıyla yıkayabilecegin araç olmalı o yüzden elektronik bizi bozar
bunlar dışında aklına birşey gelen varsa paylaşırsa sevinirim benim aklıma gelenler bunlar.
sevgiler
ben cj mi 4 " yükseltmiştim işin açıkcası şimdiki aklım olsa 2.5 yeterli olurdu gibi geliyor. aracım ciddi anlamda yükseldi rampa giriş açılarım dehşet fakat dengesi de şaştı. arazide ciddi eğimleri ve engebeleri kendime hedef seçtiğimdem düzgün açıyla girdiğimde hiç bir problem olmuyor ve rahatlıkla aşıyorum ama ters açı ile takla riskinden de tırsmıyor değilim.
iyi bir cj5 için olmazsa olmazlar
disk fren
kilitli / şapkalı
yükseltme bence 2.5 ama 4 yaptırdık yapanlara da birşey demem
elektronik ateşleme
weber karburator
heavy duty diferansiyel
hidrolik direksiyon
bu arada radyotörün en son ne zaman şişlenmiş
debriyaj balatanın durumu nedir bunları kontrol etmek gerek
bunlardan sonra süslemeye başlayabilirsin
bütçeye göre warn ya da t-max vinç
tepe lambaları
snorkel yaptırırsın ama şekilde kalır bu arabalarda olmaz en azından eski modellerinde
armour tamponlar
arazi lastikleri
ha bu da bitince içina başlaŞ
dandik eski bir çıka radyo ki çalmaya değmesin
cillop göstergeler düğmeler
besttop konsol
kıç kadar bagaç kısmına bir alet edavtlık kutu orjinali besttopda var ama sen gene bir ustaya yaptırtıp üzerini koltuk eyle
ha bunlar için dijital göstergeler de var bir kaç yerde görmüştüm. ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum bir cj içini hortumla gönül rahatlığıyla yıkayabilecegin araç olmalı o yüzden elektronik bizi bozar
bunlar dışında aklına birşey gelen varsa paylaşırsa sevinirim benim aklıma gelenler bunlar.
sevgiler