Arama sonuçlarınız

1. elifsia

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Benim de Kumluca değil ama olsun:) Meltem diyebiliriz.

2. elifsia

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar herkese uyan bir haftasonu bir etkinlik düzenleyelim,Antalya grubu çok geri kalıyor bu konuda:)
  3. elifsia

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi Antalya'da havaya pek belli olmaz. Sıcaktan kavrulurken bir anda yağış başlayıverir. bu aralar da ara ara yağıyor ama öyle uzun süreli değil. Yani o yüzden bir şey söylemek çok zor. Bu mevsimde uzun yazdığı pek görülmemiştir ama yine de siz bilirsiniz tabi.

4. elifsia

Londra olimpiyatları-İskoçya-Cardiff

Ynt: Londra olimpiyatları-İskoçya-Cardiff ya da önerileriniz varsa çok sevinirim
  5. elifsia

Londra olimpiyatları-İskoçya-Cardiff

15 temmuz-10 ağustos arası orada olacağım. O tarihte orada olacak birileri varsa çok sevinirim.

6. elifsia

Alanya - Side - Manavgat - Kaleiçi - Kemer - Finike - Kaş - Kalkan - Fethiye Tur

Ynt: Alanya - Side - Manavgat - Kaleiçi - Kemer - Finike - Kaş - Kalkan - Fethiye Tur Olympos''un hemen yanında ki adrasan ve çıralı da mutlaka rotada olmalı,hatta bence olympos'tan daha güzeldir oralar ve daha sakin.

7. elifsia

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi Adrasan'da nereye düşünüyorsunuz çadır kampını? Sazak koyu çok idealdi ama artık oraya çadır kurmaya izin vermiyorlar. Ben de zaman olarak uyarsa katılabilirm.
  8. elifsia

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış :D Bu yaz inönü de yapılacak olan paraşüt eğitimine başvurum kabul edilmiş, var mı başka katılacak arkadaş?
  9. elifsia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Her zaman bekleriz,gerçekten hava müthiş,deniz kenarında huzur buluyorum.

10. elifsia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ne güzel,sitede Antalyalı popülasyonu artıyo:))

11. elifsia

Köprülü kanyon Rafting

Ynt: Köprülü kanyon Rafting Ben rastgele kaleiçinde ki bir şirketten ayarlamıştım yani araştırarak değilde önünden geçerken rastlantısal olarak,adını hatırlamıyorum ama kartı hala duruyorsa ben de bakacağım. Bulabilirsem yazarım size. Yazında keyifli oluyor evet ama baharda çok daha keyifli...
  12. elifsia

ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK

Ynt: ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK Çok sağol,mutlaka aklımda olacak eğer rehberin gerekli olup olmadığına karar verebilirsem. Zaman kaygım yok o yüzden kendimde halledebilirmişim gibi düşünüyorum. Gerçi en son böyle düşündüğümde çok pişman olmuştum:)

13. elifsia

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Asıl amacım yurtdışı seyahatlerinde kullanabileceğim bir çanta. dolayısıyla taşıması kolay ve kullanışlı bir çanta istiyorum. Tipik kadın modeli alarak yanıma alacağım eşya sayısında elemeyi çok zor yapıyorumda:) Kaç kilo taşıyabileceğim konusunda da emin değilim...
  14. elifsia

balkanlar

Ynt: balkanlar Çok teşekkürler teklifiniz için. Tabi ki sizden alırsam geri verme sözü veririm.Gitmeden mutlaka navigasyon almayı düşünüyorum,işimi görür herhalde?? Bir de ortalama bir fiyat yazabilir misiniz acaba? Gerçi kişiden kişiye değişir fiyat ama en azından ortalama bir fikrim olsa
  15. elifsia

Nerede Ne Yemeli ?

Ynt: Nerede Ne Yemeli ? Akçabatta fındıklı baklava yemiştim,süperdi tavsiye derim

16. elifsia

Sakın Yurtdışında Cepten Konuşmayın

Ynt: Sakın Yurtdışında Cepten Konuşmayın geçen baharda 9 gün boyunca italya'da kaldım bir seminer için,sadece ailemi ve bir kaç arkadaşımı aradım iyi olduğumu söylemek için ve dönünde 350 tlye yakın cep faturası ödedim:( mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım
  17. elifsia

İnter Rail

Ynt: İnter Rail ben çok istiyorum interrail'i ama güvenli bulmadığım için vazgeçmiştim,deneyimlerini paylaşırsanız arkadaşlar belki yeniden cesaret ederiz:)
  18. elifsia

Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. Arkadaşlar merhaba,biraz konular karışmış anlayamadım tam olarak. Ben ve bir arkadaşım yazın balkanlar yapmayı planlıyoruz. Temmuz ayı içinde. araba kiralamayı planlıyoruz. ekonomik olması açısından 2 kişi daha arıyoruz yanımıza. ama...

19. elifsia

Köprülü kanyon Rafting

Ynt: Köprülü kanyon Rafting Merhabalar,daha önce 3 kere köprülü kanyonda rafting yaptım. Yardımcı olmaya çalışayım. 3 seferde de temmuz ve ağustos aylarında yaptım. dağlarda ki karların erimesi dolayısıyla ve bahar yağmurlarından dolayı bahar aylarında yapmanın en keyifli olduğunu söylüyorlar...
  20. elifsia

balkanlar

Ynt: balkanlar Fotoğraflara hayran kaldım,umarım ben de kısa zamanda fotoğraflarımı koyacağım. Temmuzun ilk 2 haftası çıkmayı düşünüyorum. 2 kişiyiz şimdilik. 2 kişi daha arıyoruz,ekonomik olması bakımından. Siz lacivert pasaportla mı çıktınız yani vizesiz olan her yere gittiğinize göre öyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri