Ynt: Köprülü kanyon Rafting
Merhabalar,daha önce 3 kere köprülü kanyonda rafting yaptım. Yardımcı olmaya çalışayım. 3 seferde de temmuz ve ağustos aylarında yaptım. dağlarda ki karların erimesi dolayısıyla ve bahar yağmurlarından dolayı bahar aylarında yapmanın en keyifli olduğunu söylüyorlar ama benim fırsatım olmadı ne yazık ki.
ben antalyada ikamet etmeme rağmen kendi aracımla değilde şirketle gittim. çünkü parkur 13 km ve birinin sizi yukarıya bıraktıktan sonra dönüşte ordan alması gerekiyor. Şirketler belli noktalardan sizi alıyor antalya içinden,oraya götürüyor köprülü kanyonun olduğu yere götürüyorlar ve orda anlaştıkları rehberlerle etkinliğe başlıyorsunuz. gayet eğlenceli geçiyor. parkurun yarısını tamamladığınızda kıyı tarafında bir yerde duruyorsunuz ve yemek yiyorsunuz. yemek fiyatıda turun içinde oluyor. sonra devam ediyorsunuz. bir ara tekrar duruyorsunuz ve yüksekten atlamanıza falan olanak sağlıyorlar isterseniz tabi. sonrasında da bitiş noktasından sizi alıyorlar ve antalya içine tekrar bırakıyorlar. denemenizi tavsiye ederim. başka yardımcı olabileceğim bir şey var mı?