Arama sonuçlarınız

1. ertunk

Sahil Yolundaki M.karavan Kalma Yerleri

Bilindiği üzere ana arterler İBB sorumluluğunda. Avrupa ve Anadolu yakası sahil yolundaki cep parklar “şimdilik” karavan işgali altında. Siz de bu cep parklarda bulduğunuz bir yere kafadan girerseniz ve kapınızın önüne masa sandalye koymadan “ücretsiz” konaklamak isterseniz sorun yaşamazsınız...

2. ertunk

Tüketim Ekonomisinde Karavan

Fakiri zengin, zengini fakir gösteren arabadır PASSAT tanımına çok gülmüştüm. Gezginliğin amacı yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak, yeme içme kültürünü deneyimlemek, etnoğrafik birikimi yakından incelemek olmalı. Günümüzde selfi odaklı turlar organize edildiğini duyuyoruz zira...
  3. ertunk

Tüketim Ekonomisinde Karavan

Açılan konu başlığı; Tüketim Ekonomisinde Karavan Tüketim ekonomisini; baskın özelliği tüketmek olan ekonomi . Şeklinde açıklamış google hazretleri. Karavanın ruhu minimalist ve ekonomik tüketim (tasarruf) üzerine kurgulanmışken ki buradaki ekonomi sadece mali değil sarfiyata bağlı israfı da...

4. ertunk

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Çok fazla kurcalamaya gerek yok. Yeni garanti kapsamında bir ürün anladığımız kadarıyla. Bilindiği üzere bu tip cihazlar montaj yapıldıktan sonra ilk çalıştırmayı servise yaptırtmak esastır. Nedenlerini araştırırken karavanın diğer ayarlarını bozmanın bir manası yok derim.
  5. ertunk

Karavan Dönüsümü

Madem konu maksat muhabbet olsun durumuna evrildi irdeleyelim o zaman. Kaç kişilik bir motokaravana ihtiyacınız var? Yılın kaç günü yararlanacaksınız? Karavan gezileriniz hangi lokasyonlara olacak? Doğaya, dağa, bayıra vuracaksanız bu araç sıkıntı verir. Konaklamaları nerede yapacaksınız...

6. ertunk

Karavan Dönüsümü

Selahattin İnal’ın “Dertleri zevk edindim” eserini, Nesrin Sipahi veya Funda Arar’dan dinlemeyi severim. İnal’ı bu dizeleri kaleme almaya iten sebepleri bilemesek de sizin planladığınız değişim dönüşüm işine kalkıştığınızda bu şarkıyı dinlerken neler hissedeceğinizi kestirmek hiç de güç değil...

7. ertunk

Katlanir Pi̇lot Teker (sarhoş Teker - Klavuz Teker) Çekme Karavan

Pilot teker 2 model bulabilirsiniz. Yaygın olarak kelepçe gevşetilince boru yukarı çekilir ve teker şaseye yatay sabitlenir. Tabi önce teker manuel kolla yukarı çekilir. Diğer modelde teker iyice yukarı çekilir kelepçe pimi çekilir ve boru kendi ekseninde 90 derece dik duruştan 180 derece yatay...
  8. ertunk

Katlanir Pi̇lot Teker (sarhoş Teker - Klavuz Teker) Çekme Karavan

O ustalardan ve O tedarikçilerden uzak durun. Nasıl verimli olmaz diyebiliyorlar anlamak mümkün değil. Öncelikle pilot teker denge unsurudur. Takıp çıkarmaktan uzandım dediğiniz pilot teker manuel ayarlıdır sararsınız tekeri yukarı çekersiniz, kelepçeyi geşvetir tekeri şaseye paralel...

9. ertunk

Bu Kazada Motokaravancının Suçu Neydi?

1-) Mühendislikten nasibini almış, kalitesi ve güvenilirliği kanıtlanmış çekme karavan tercih edilecek, 2-) Karavan usulüne uygun yüklenecek. 3-) Uygun araç ile çekilecek 4-) Seyir kurallarına uyulacak, 5-) Tüm sigortalar yaptırılacak. Ya da; Saldım çayıra mevlam kayıra denip tüm bunlar göz...

10. ertunk

Konuları “basit” bakış açısıyla değerlendirmekte yarar var. “Evet, kullanırken yolcu taşınmıyor, canımızı kurtardık peki ya malımız?” sorunuza cevap basit “Sigorta” “Açıkçası panelvandan çevrilme karavanlar bana çok daha sağlıklı ve güvenli geliyor.” Tespitinizde haklısınız zira seyir...
  11. ertunk

Motokaravan sol arka köşeden aldığı darbe sonucu dengesini kaybediyor. Motokaravan sürücüsünün aldığı darbeye ne tür refleks verdiğini bilmiyoruz, muhtemelen direksiyona ve frene müdahale etti. Bu darbeyi arka tam ortadan alsaydı sonuç farklı olurdu. Denge bozulması çok küçük temaslarla çok...

12. ertunk

Renault Express Van Mini Camper Projesi Için Yardım.

Sanıyorum ÖTV ödememek için karavan tescilinden kaçınıyorsunuz. Muameleciye danışın "mobil ofis" tadil projesiyle tescil sizin sorununuzu çözebilirse bir çok sıkıntıdan kurtulursunuz. Her yıl sök tak eziyeti bir yana olası trafik çevirmelerinde hem ceza hem bağlanma riski yaşarsınız. Bir diğer...
  13. ertunk

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Nursel ve Fevzi Şolt'un yaşam ve mantar sitesine vakit buldukça göz atmanızı öneririm. Yaşam ve Mantar
  14. ertunk

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

Aracın standart sınıfını değiştirmeye gerek yok. Belirttiğiniz gibi 1.sınıf araç römorkla geçtiğinde gişe sistemi dingil sayısını otomatik algılıyor ve sınıfına göre ücret tahakkuk ettiriyor. Otomobil ve minibüs arasındaki farkı ise ön ve arka dingil ara mesafesine göre belirliyor. Isuzu DMAX...

15. ertunk

Sanatçı Sümer Ezgü Çekme Karavanı Ile Kaza Yaptı.

Çekme Karavan ve Römorklar; “Frenli / Frensiz” ve “Tek dingil / çift dingil” olarak ele alınmalıdır. Özellikle 750 Kg üstü çekme şaselere frenli kaplin uygulanır. Çekme şaseler çok çeşitli üst yapıyla üretilirler. Üst yapının “en – boy – yükseklik” ölçüleri bahsi geçen her şase için farklı...
  16. ertunk

Sanatçı Sümer Ezgü Çekme Karavanı Ile Kaza Yaptı.

İleri sürüş teknikleri öğretisinde; anormal hava koşullarının hareket halindeki araca etkileri ve sürücünün de bu olumsuz etkileri bertaraf etmesine yönelik sürüş tecrübesi kazandırılır. Ağır vasıta kazalarında; genelde araç periyodik bakım eksikliği, uykusuzluk/yorgunluğa bağlı dikkat...
  17. ertunk

Adanadan İzmire Gideceğim

Blablacar'a bak

18. ertunk

Lütfen Siliniz.

Hugo Boss TIR dorsesindeki mobil show room da efsane tasarımlardandır. » Hugo Boss – Boss Green Truck mobile store by LIGANOVA
  19. ertunk

Lütfen Siliniz.

Çift kabinli kamyonet ve kaz boynu dorse örnekleri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal