Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Can Marka Kombine Ocak Sorunlar Ve Çözümler

Devam, Ocağın tellerinin geçtiği lastik takozları bulamadığımız için civata ile çözüme gittik, fakat çabuk pasladığı için vazgeçtim ve söktüm Ocağın altına su gitmemesi için çare arayışında aklıma Sunfix geldi, lastik takozlara ulaşana denk geçici bir çözüm olsada iş göreceğini umuyorum...

2. buralpdi

Şimdi resimleri yüklerken musluğun üzerinde ''Turas '' yazısını gördüm, goole yazınca bu muslukların üreticisinin Türkiye olduğunu öğrendim, TURAŞ GAZ ARMATÜRLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Selimpaşa Mah. 5003 Sok. No: 8, 34590 Silivri, İstanbul, Türkiye +90 (212) 723 58 88 +90 (212) 723 58 38...
  3. buralpdi

Haftasonu tekrar ocağı söktüm, ne yaparsam tutmadı, düzeliyor bir müddet sonra tekrar aynı durum. Sorunlar; aynı anda iki göz yanmıyor, ocak kısık ayarda çalışmıyor, ocak yanıyor yaklaşık bir dakika sonra kendiliğinden sönüyor, ikisini aynı anda yaktığınız zaman küçük ocak biraz sonra sönüyor...

4. buralpdi

Karavan Elektroniği Kurulumu

Bu durum MPPT olmayan cihazlar içinde geçerlimi Ferhat? O zaman çocuklu aileler gece karanlıkta kalmamak için aydınlatmayı akü destekli yapmalılar.
  5. buralpdi

Karavan Elektroniği Kurulumu

12v ihtiyaç ve aydınlatma için Mppt cihazdan direk hat çekilmiş, akü desteği yok, Bu da güneş varsa 12v var demek değilmidir.

6. buralpdi

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Motosikleti düz yolda kullanmaktan daha zevkli olduğu için, anlaşılan hiç motosiklet tecrübeniz olmamış,:smiley: Bol manzaralı ve virajlı yollar her motosiklet gönüllüsünün tercih ettiği yollardır. Selamlar

7. buralpdi

Ducato Jant Ariyorum

Karavanına çelik jant takıp da, fabrikasyon demir jantları boşa çıkan veya elinde olan arkadaşlar varsa, ücreti mukabilinde jantları satın alabilirim
  8. buralpdi

Tente Yedek Parçası

Benim tentenin araca bağlanan parçası kırıldı, onu araştırırken Aydos karavanda Thule ve Dometic tentelerin aynı görevi gören parçalarını buldum. Resim isteme sebebim buydu Dediğim parçanın resmi bu, arkadaşın sorunu buysa Aydos karavana bakabilir. Sizin sıkıntınıza gelirsek böyle bir tamirci...
  9. buralpdi

Tente Yedek Parçası

kırılan parçanın resmi varmı?

10. buralpdi

Mevzuat Kimin Için Var?

Bence Türkiye TÜV görevini kötüye kullanıyor, muayenede olması gerekeni sistemden düzelttirmiyor, mevzuatı hazırlayan bir hata yaptıysa, bunu düzelttirecek mercilerin başında gelen bir kurum, itiraz dilekçesiyle mevzuatı çok kolay çözümler. Diyelim ki tersine bir mevzuat çıkardılar, Tır'lar iki...

11. buralpdi

Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

Ben kendi adıma yazayım, Benim ailemin (iki çocuk iki yetişkin) su harcaması 3günde 200lt, ne yaptıysam bu süre uzmadı, artık bende kabul ettim. Bu son aracımızı yaparken de zaten sistemide 3 güne göre kurdum. Tuvaletimizde su harcamıza uydu oda 3.günde dolmuş oluyor. Yukarıda Şadan ağbinin...
  12. buralpdi

Sizin yazdığınız bu çözümü okumadan, bizdeki karavancılar direk poşete koyup çöpe atabiliriz diye yorumlayacakları için ben bu konuya olumlu yaklaşamadım. ''poşete yapıp niye çöpe atmıyorsun'' diye akıl verenler hala mevcut aramızda. Selamlar

13. buralpdi

Görünüşte çöp olarak bakılsa da, insan artığı sıcak hava ile buluştuğunda inanılmaz bir koku yayıyor. Milas Ören de bu bazı karavancılar tarafından tecrübe edildi. Özellikle yazın çöpe atmak konusunu düşünmemek gerekiyor, yazlık yerlerde çöplerin düzenli olarak toplanmadığını da hesaba katmalıyız.
  14. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Bayram tatili girmeden önce
  15. buralpdi

Gökçeada, Deniz soğuk olmasına rağmen güzeldi, bayram tatili ile gözüken huzur kayboldu, gittiğimizde etrafta çöp yoktu, bayram tatilinin başlamasıyla ortam da değişmeye başladı. Resim bayram zamanı, arkadaki yoğunluğu farketmişsinizdir. Darısı tüm kampçı arkadaşlara inşaallah

16. buralpdi

Şartlar çok zor olsa da kamp'a devam,
  17. buralpdi

Konserve Açacağını Evde Unutanlara Çözüm

Aç kalmış insanoğlunun, dağ başında hiç bir aleti olmasa bile, daha kısa sürede o konserveyi açabileceğine adım gibi eminim :cool:
  18. buralpdi

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Bilgi için teşekkürler, Duş fiskiyesinden randıman alabilmek için, dakikada ne kadar litre olmalıdır?

19. buralpdi

T S E Motokaravan İnceleme Formu

Janberk hocamın TSE belgesindeki 52. madde dikkatimi çekti, '' Araçdaki elektrik donanımı araç hareket halinde faal olamaz'' diyor. Aracı motokaravana dönüşüm yapıyorsun ve içindeki en elzem cihaz buzdolabını araç sabitken çalıştırmak gerektiğini söylüyorsun. Bunu neden böyle yazıyor, bence...
  20. buralpdi

Alkovenli Karavan Yapmak Istiyorum

Bunu size bir resmi kurum mu söyledi yoksa bireysel kişilerden mi öğrendiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri