Arama sonuçlarınız

1. MAXİMA

KAVRUN YAYLASI-RİZE

Ynt: KAVRUN YAYLASI-RİZE Paylaşım için teşekkürler. güzel fotoğraflar. tuncer durmaz

2. MAXİMA

aladağlar kamp

Ynt: aladağlar kamp güzel fotolar : paylaşım için teşekkürler .
  3. MAXİMA

L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! Ahmet bey; verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. her zamanki gibi en iyisini kullanan biliyor. :)

4. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !
  5. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! yorumlar için teşekkürler. yükseltme yapmadan takılabilecek en büyük ebat olan 265x70/17 lastik alacağım. bu seferde at.mi yoksa mt.mi sorusu ortaya çıkıyor. ;D ;D ;D . teşekkürler.

6. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.SONUÇ: satılık 4 adet ...33x13.50/LT16 maxxis mudterrain lastik-jant set ;D ;D ;D

7. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! istanbul'da L 200 yükseltme yapan yok galiba!!!! şaka bir yana bir an önce lastikleri takmak için sabırsızlanıyorum. asfaltta gezmekten sıkıldım artık. ;D ;D ;D
  8. MAXİMA

isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....

Ynt: isoff pisti ve karadeniz kıyıları..... paylaşım için teşekkürler.
  9. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! murat bey; öncelikle elimdeki lastiklerin sürtmesini engellemek istiyorum. olmazsa ebat değiştireceğim. teşekkürler.

10. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! sürtme yapan yerin fotosuda var ama bu bilgisayardan yükleyemiyorum.

11. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! 33'' lastikte bu
  12. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! ilk olarak 33'' lerin sürtmesini engellemek.

13. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! orjinal jantları 17'' . üzerinde 245x65/17 ebat lastik var. forumda çok tartışıldı. en iyisi maximum. 265x70/17 ebat bir lastik takmak galiba. yinede azda olsa aracımı yükseltmek istiyorum. bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını...
  14. MAXİMA

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! Turgay bey; inanın alırken çok düşündüm. ama aracın üzerindeki duruşunu görünce eksilerini bir anda unuttum. :)
  15. MAXİMA

Selam değerli arkadaşlar. 2009 model L200 4X4 aracım için ;bir takım 33x13.50/16 LT ebatlarında Maxxis M-8080 mudzilla mud terrain lastik+jant aldım. Ancak ön lastikler dönüşlerde ön kısmından çamurluk davlumbazına sürtüyor.sürtme fazla değil,yaklaşık 1 cm. kadar ama artikülasyonda daha fazla...

16. MAXİMA

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) hayırlı olsun . kazasız belasız sürüşler dilerim.
  17. MAXİMA

Vergi İndirimi Karışıklıkları

Ynt: Vergi İndirimi Karışıklıkları ahmet bey; bir muameleciyle görüşün bence normal vergisi 2320 tl........ indirimli vergisi 1642 tl. aradaki fark ....678 tl. yinede tabiki siz bilirsiniz. teşekkürler.
  18. MAXİMA

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı resimlerin devamı yokmu arkadaşlar ? gidemedik bari resimleriyle avunalım ;D ;D. teşekkürler.

19. MAXİMA

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı ahmet bey: webastoyu aracın neresine taktırmayı düşünüyorsunuz. uygun yer varmı ? teşekkürler.
  20. MAXİMA

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim maşallah yolu açmıssınız karayolu ekibi gibi ;D. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri