darktreys' Alıntı:o lastiklerle 55 krş u geçer yakıt. bence ebat büyük
wanted' Alıntı:hemen pes etmeyin bence forumlarda biraz daha gezinin bu işi yapan arkadaşların sayfaları var onları bir inceleyin bence
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35078.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66259.0
iki araçtada yükseltme yapılmış çokta açıklayıcı bence acele etmeyin
MAXİMA' Alıntı:cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.SONUÇ: satılık 4 adet ...33x13.50/LT16 maxxis mudterrain lastik-jant set ;D ;D ;D
Fantastic Light' Alıntı:Bende daha önce yaşadığım ve arkadaşlarımızın yaşadığı tecrübeleri göz önünde bulundurarak mevcut lastiklerin kullanılmadan satılması taraftarıyım.
MAXİMA' Alıntı:Selam değerli arkadaşlar. 2009 model L200 4X4 aracım için ;bir takım 33x13.50/16 LT ebatlarında Maxxis M-8080 mudzilla mud terrain lastik+jant aldım. Ancak ön lastikler dönüşlerde ön kısmından çamurluk davlumbazına sürtüyor.sürtme fazla değil,yaklaşık 1 cm. kadar ama artikülasyonda daha fazla sürtecek gibi. bu yüzden aracımı 2-3 cm yükseltmek istiyorum. bunu istanbul da uygun fiyatla yaptırabileceğim yer konusunda acil yardımlarınızı bekliyorum. birde 33x13.50/16 LT ölçüsü hangi lastik ebadına denk geliyor. teşekkürler
MAXİMA' Alıntı:yorumlar için teşekkürler. yükseltme yapmadan takılabilecek en büyük ebat olan 265x70/17 lastik alacağım. bu seferde at.mi yoksa mt.mi sorusu ortaya çıkıyor. ;D ;D ;D . teşekkürler.
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
265 x 70 x17 lastiği akslara vs yük bindireceği için ben tavsiye etmiyorum ama zevk sizin,
17" jant M/T için problemli extreme yada belirli bir marka silverstone gibi lastik düşünürseniz 17" jant ölçüsünde üretimi olmadığını, üretimi olanlarında jant ölçüsü arttıkça fiat arttığını, çeşit azaldığını göreceksiniz,
M/T için önerim makul ölçüde offsetli 15" yada 16" jant düşünmeniz, eğer bu şekilde düşünürseniz yine makul yanak ölçüsü ile 2 -3 cm. aracın yükselmeside mümkün, offset jantın diğer avantajı araç ağırlığı dışa doğru bir miktar yayılacağından dengeye de fayda saglıyacak,
A/T düşünürseniz ben bfgoodrich i tek geçiyorum 2 ve 3 sıraya general grabber ve cooper koyuyorum, bu konuda etki altında kalmadan araştırın, özellikle 17" inç janta göre lastik için iyi para ödeyeceksiniz, ve derin çamurda çok büyük ihtimalle kalacaksınız, ama asvaltta karda buzda, arazide , hafif çamurda rahat edceksiniz,
M/T ile özellikle ıslak asvaltta ve uzun yolda sıkıntılarınız olacak, lastik konusu çok önemli olumlu olumsuz her yorumu çok iyi düşünün, ya %50 off %50 on road ( bu A/T oluyor ) ya %95 off % 5 on road yada %80 off %20 on road bu kıstaslar arabaya binip asvalta ordanda araziye çıkınca kendini çok fena belli ediyor. ;D burda yazmaya benzemiyor, ve yanlış seçimin bedeli çok pahalı.
saygılar
Aynen katılıyorum.[/td][/tr][/table]