Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
265 x 70 x17 lastiği akslara vs yük bindireceği için ben tavsiye etmiyorum ama zevk sizin,
17" jant M/T için problemli extreme yada belirli bir marka silverstone gibi lastik düşünürseniz 17" jant ölçüsünde üretimi olmadığını, üretimi olanlarında jant ölçüsü arttıkça fiat arttığını, çeşit azaldığını göreceksiniz,
M/T için önerim makul ölçüde offsetli 15" yada 16" jant düşünmeniz, eğer bu şekilde düşünürseniz yine makul yanak ölçüsü ile 2 -3 cm. aracın yükselmeside mümkün, offset jantın diğer avantajı araç ağırlığı dışa doğru bir miktar yayılacağından dengeye de fayda saglıyacak,
A/T düşünürseniz ben bfgoodrich i tek geçiyorum 2 ve 3 sıraya general grabber ve cooper koyuyorum, bu konuda etki altında kalmadan araştırın, özellikle 17" inç janta göre lastik için iyi para ödeyeceksiniz, ve derin çamurda çok büyük ihtimalle kalacaksınız, ama asvaltta karda buzda, arazide , hafif çamurda rahat edceksiniz,
M/T ile özellikle ıslak asvaltta ve uzun yolda sıkıntılarınız olacak, lastik konusu çok önemli olumlu olumsuz her yorumu çok iyi düşünün, ya %50 off %50 on road ( bu A/T oluyor ) ya %95 off % 5 on road yada %80 off %20 on road bu kıstaslar arabaya binip asvalta ordanda araziye çıkınca kendini çok fena belli ediyor. ;D burda yazmaya benzemiyor, ve yanlış seçimin bedeli çok pahalı.
saygılar
gayet net ve aydınlatıcı oldu. teşekkürler.1- at lastik takıyorum arabaya bakıyorum kendini göstermiyor.2- mt takıyorum görsel olarak oluyor on numara. fakat birde bunun teknik yönü var tabiki; bu yüzden uzun zamandır araştırmama rağmen hala üzerindeki bridgestone hp/dualler asfalt lastikleriyle kullanıyorum. teşekkürler.[/td][/tr][/table]