Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Güney Ve Güneydoğu Gezi̇ Notlari

Benim de en çok sevdiğim konaklama şekli. Mokamp alanlarından nefret ediyorum, yanınıza hangi densizin geleceği belli olmuyor..

2. AKMühendis

Çekme Karavan Özellikleri Ve Malzemesi Nasıl Olmalı?

Mobilya malzemesi sunta olan karavandan durup dinlenip kaçın.. Sunta ucuz ve rezalet bir malzemedir, su alınca çok çabuk şişer, herhangi bir vidalama yaptığınızda, vida yuvası bir kaç gezi sonrası laçkalaşır ve vida düşer. Sunta ucuz karavanların bir numaralı mobilya malzemesidir.
  3. AKMühendis

2013 2.0 4x2 Captiva 1 Tonluk Karavan Çekermi?

Kulağa güzel gelmiyor, işe yarıyor. 4x2 gibi yokuşta yolda bırakmıyor durup kalkışta.. Ben bunu bizzat yaşadım ve daha önce belirttiğim gibi o yüzden önden çekişli 4x2 yi zararına sattım. Problemsiz çekiş isteyenler ve gücü yetenler 4x4 den şaşmasın. 4x2 alanlar da aman yokuşta ve hele ıslak...

4. AKMühendis

Neden Bu Kadar Çok 2.el Çekme Karavan Var..??

Güzel tespitler ve zarif taşlamalar ... Teşekkürler.
  5. AKMühendis

Harika tespitler sevgili kardeşim.. On üzerinden 12 veriyorum yorumuna .. :)

6. AKMühendis

Doğru yargılar ...

7. AKMühendis

Güzel esprilerdi..
  8. AKMühendis

2013 2.0 4x2 Captiva 1 Tonluk Karavan Çekermi?

Gücünüz yetiyorsa 4x4 alın diyorum. Dağda bayırda, yağmurda çamurda sıkıntısız gezersiniz. 4x2 araçlar karavan çekiminde bazı problemler yaşatıyor. Özellikle yokuşta yağmurlu havada ve de toprak yolda kalkış yapması çok zor. Ben bu yüzden yıllar önce çok beğendiğim (Özellikle park asistanını...
  9. AKMühendis

Çekme Karavanciliğin Sonu Geli̇yor..

Mükemmel bir tespit..

10. AKMühendis

Burayı ziyaret etmek isterim. Bilgi için teşekkürler.

11. AKMühendis

Bir ara heves edip güzel bir motokaravan satın aldım. Çekme karavanın rahatlığı, ferahlığı yoktu. Dar ve sıkıcı çekme karavana göre. Çekme karavanın bence en üstün özelliği, çekme karavanı park ettiğinizde, binek aracınız emre amade sizi bekliyor.. Kısa sürede sattım motokaravanı.
  12. AKMühendis

Çok şükür benim böyle bir sıkıntım yok. 2.0 D- FORD KUGA 4x4 Titanium kullanıyorum. Dağda bayırda, yağmurda çamurda basıp gidiyorum.

13. AKMühendis

Ben senin kadar dünyayı gezmedim.. :)) "Dünyada böyle bir olay yok. Karavanı kamp alanı dışına kafana göre park edemezsin." Daha dün üye olmuşsun, hemen ahkam kesmeye başlamışsın. Zamana biraz saygın olsa iyi olur evladım.
  14. AKMühendis

Merhaba. Bu yoruma katılmıyorum. Mocamp, başka birilerine katlanmaktır. Bu da benim gibi titiz ve sinirli insanlara uymaz.. Karavancılık aynı zamanda gezme hürriyetinin zevkini çıkarmaktır..
  15. AKMühendis

ÇEKME KARAVANCILIĞIN SONU MU GELİYOR ..! Bu kadar yasaklama yani her yerden kovulma, bu işin sonunu getirecek maalesef. Üzücü..

16. AKMühendis

Karavan Tavsiyesi...

İyi günlerde kullanın.
  17. AKMühendis

Karavan Tavsiyesi...

O söylediğiniz yarısı kesilmiş modelleri ben de hiç beğenmiyorum. Yolda duruşlar biraz komik . "BU KARAVANIN DİĞER YARISI NEREDE?" DENSE YERİDİR.. Benim önerim 4.06 v.b modelleri.
  18. AKMühendis

Karavan Tavsiyesi...

SALY Erdal Usta güzel çekme karavanlar yapıyor.. Biraz fiyatlı, temiz 2. elini bulursanız alın derim..

19. AKMühendis

Karavan Tavsiyesi...

Değmez..
  20. AKMühendis

Saly Karavan Deneyimim

Rahmetliyi nasıl bilirdiniz..? (Hep bir ağızdan) İyi bilirdik.. Ama pek de iyi değilmiş.. Erdal usta ve kızı Müjgan Hanım mallarına sahip çıkardı ama.. Çıkmamış ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri