2013 2.0 4x2 Captiva 1 Tonluk Karavan Çekermi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tezcann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 808

Tezcann

Yeni Üye
Merhabalar

Çekme karavana yeni merak salanlardan ve foruma yeni katılanlardanız.
Bürtsner marka 750kg üstü karavan alarak bu dünyaya giriş yaptık.

Uzun süreden beri araba işini de araştırıyoruz. Fiyat ve teknik veri kriterleri gözönünde bulundurarak 2013 model 2.0 163 hp 400nm torklu 4x2 çekişli chevrolet captiva ya karar kıldık gibi.

Bu konu forumda bulunuyor mu diye tabiki araştırma yaptım fakat göremedim. Varsa yada uygun bir başlıkta açmadımsa yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın.

Evimizin tek arabası olacak eşim işe gel git kullanacak günlük açıdan kullanım mesafesi maks 20km. Allah sıhhatıyle ömür versin bebeğimizde var. Bunu bagaj ve guvenlik için söylüyorum.:smiley:

Karavanım yaklaşık 1 ton.
Arac agırlığı fabrika verilerinde yine 1900 geçmekte.

Bugun piyasasında 800 ile 950 arasında düşük kmli bulunabiliyor.
Bu fiyatlarda alternatif değerlendirmeniz ne olurdu?
Sizin 2013 chevrolet 4x2 2.0 captiva hakkında fikriniz nedir?

Teşekkürler herkeslere

Son düzenleme:

Gücünüz yetiyorsa 4x4 alın diyorum.
Dağda bayırda, yağmurda çamurda sıkıntısız gezersiniz.

4x2 araçlar karavan çekiminde bazı problemler yaşatıyor.
Özellikle yokuşta yağmurlu havada ve de toprak yolda kalkış yapması çok zor.

Ben bu yüzden yıllar önce çok beğendiğim (Özellikle park asistanını başka hiç bir arabada görmedim)
pırıl pırıl Hyundai İ-35 i satmıştım..

Merhabalar

Çekme karavana yeni merak salanlardan ve foruma yeni katılanlardanız.
Bürtsner marka 750kg üstü karavan alarak bu dünyaya giriş yaptık.

Uzun süreden beri araba işini de araştırıyoruz. Fiyat ve teknik veri kriterleri gözönünde bulundurarak 2013 model 2.0 163 hp 400nm torklu 4x2 çekişli chevrolet captiva ya karar kıldık gibi.

Bu konu forumda bulunuyor mu diye tabiki araştırma yaptım fakat göremedim. Varsa yada uygun bir başlıkta açmadımsa yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın.

Evimizin tek arabası olacak eşim işe gel git kullanacak günlük açıdan kullanım mesafesi maks 20km. Allah sıhhatıyle ömür versin bebeğimizde var. Bunu bagaj ve guvenlik için söylüyorum.:smiley:

Karavanım yaklaşık 1 ton.
Arac agırlığı fabrika verilerinde yine 1900 geçmekte.

Bugun piyasasında 800 ile 950 arasında düşük kmli bulunabiliyor.
Bu fiyatlarda alternatif değerlendirmeniz ne olurdu?
Sizin 2013 chevrolet 4x2 2.0 captiva hakkında fikriniz nedir?

Teşekkürler herkeslere
Bulduğunuz araç iş yapar çok abartmaya gerek yok 4*4 evet güzel geliyor kulağa ancak vergi avantajı yok ben de civic vardı 2 yıl çektim şimdi hı lux aldım 4*2 biraz abartılı gibi ama benim tercihim

Bulduğunuz araç iş yapar çok abartmaya gerek yok 4*4 evet güzel geliyor kulağa ancak vergi avantajı yok ben de civic vardı 2 yıl çektim şimdi hı lux aldım 4*2 biraz abartılı gibi ama benim tercihim

Kulağa güzel gelmiyor, işe yarıyor. 4x2 gibi yokuşta yolda bırakmıyor durup kalkışta.. Ben bunu bizzat yaşadım ve daha önce belirttiğim gibi o yüzden önden çekişli 4x2 yi zararına sattım. Problemsiz çekiş isteyenler ve gücü yetenler 4x4 den şaşmasın. 4x2 alanlar da aman yokuşta ve hele ıslak yolda veya yol toprak ise asla durup kalkmaya niyetlenmesin, duraksız devam etsin.

Rampalarda klima açıkken hararet yapıyor, klima kapayınca ve 2000 devirde sorun olmuyor. Çok sıcak havalarda 40 km/saat hızlara kadar düştüğümüz oldu. Düz yolda bir sıkıntı yok.
(Bendeki 4*4 modeli ama çok fark edeceğini sanmıyorum )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR