Merhabalar
Çekme karavana yeni merak salanlardan ve foruma yeni katılanlardanız.
Bürtsner marka 750kg üstü karavan alarak bu dünyaya giriş yaptık.
Uzun süreden beri araba işini de araştırıyoruz. Fiyat ve teknik veri kriterleri gözönünde bulundurarak 2013 model 2.0 163 hp 400nm torklu 4x2 çekişli chevrolet captiva ya karar kıldık gibi.
Bu konu forumda bulunuyor mu diye tabiki araştırma yaptım fakat göremedim. Varsa yada uygun bir başlıkta açmadımsa yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın.
Evimizin tek arabası olacak eşim işe gel git kullanacak günlük açıdan kullanım mesafesi maks 20km. Allah sıhhatıyle ömür versin bebeğimizde var. Bunu bagaj ve guvenlik için söylüyorum.
Karavanım yaklaşık 1 ton.
Arac agırlığı fabrika verilerinde yine 1900 geçmekte.
Bugun piyasasında 800 ile 950 arasında düşük kmli bulunabiliyor.
Bu fiyatlarda alternatif değerlendirmeniz ne olurdu?
Sizin 2013 chevrolet 4x2 2.0 captiva hakkında fikriniz nedir?
Teşekkürler herkeslere
Çekme karavana yeni merak salanlardan ve foruma yeni katılanlardanız.
Bürtsner marka 750kg üstü karavan alarak bu dünyaya giriş yaptık.
Uzun süreden beri araba işini de araştırıyoruz. Fiyat ve teknik veri kriterleri gözönünde bulundurarak 2013 model 2.0 163 hp 400nm torklu 4x2 çekişli chevrolet captiva ya karar kıldık gibi.
Bu konu forumda bulunuyor mu diye tabiki araştırma yaptım fakat göremedim. Varsa yada uygun bir başlıkta açmadımsa yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın.
Evimizin tek arabası olacak eşim işe gel git kullanacak günlük açıdan kullanım mesafesi maks 20km. Allah sıhhatıyle ömür versin bebeğimizde var. Bunu bagaj ve guvenlik için söylüyorum.
Karavanım yaklaşık 1 ton.
Arac agırlığı fabrika verilerinde yine 1900 geçmekte.
Bugun piyasasında 800 ile 950 arasında düşük kmli bulunabiliyor.
Bu fiyatlarda alternatif değerlendirmeniz ne olurdu?
Sizin 2013 chevrolet 4x2 2.0 captiva hakkında fikriniz nedir?
Teşekkürler herkeslere
Son düzenleme: