Arama sonuçlarınız

1. arcus_50

Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ?

Ynt: Paraşütlerdeki DHV1 DHV1/2 DHV2 DHV 2/3 Ne Anlama Geliyor ? bende bu sporu yaptığım için cevap vermek istedim. ilk olarak bu spora başlamak isteyen bir insan bu işin eğitimini almalı ya bu sporu uzun senelerdir yapan ve gerçekten sadece uçmayan yeterli tecrübeleri olan birinden yada bu...

2. arcus_50

Ölmeden Önce Yapmak İstediklerimin Listesi...

Ynt: Ölmeden Önce Yapmak İstediklerimin Listesi... 1-Yamaç paraşütü(yaptım) 2-bungee-jumping(yaptım) 3-paraşütle atlamak(yaptım) 4-dalış yapmak(yaptım) 5-genellikle extreme şeyler(yaptım) .... yapacak son extreme birşey kaldı sanırım artık evlenebilrim :D
  3. arcus_50

Daysee Marka Kayak pantolonu

Ynt: Daysee Marka Kayak pantolonu teşekkürler..

4. arcus_50

Outdoorworks Sitesinden Alışveriş

Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş teşekkurler deneyimlerinizi paylaştığınız için
  5. arcus_50

Outdoorworks Sitesinden Alışveriş

Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş made in TURKEY yazması aslında komik değil içler acısı bi durum :( biz üretiyoruz başkaları kazanıyo.neyse konuyu dağıtmayayım.ödemeyi ne şekilde yaptınız.

6. arcus_50

Daysee Marka Kayak pantolonu

Ynt: Daysee Marka Kayak pantolonu bir fiyat belirtirmisiniz

7. arcus_50

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar şans demek geliyor insanın içinden yada tesadüf demek ama bu kadarına benim başıma geldiği halde yuh diyorum :D
  8. arcus_50

Ankara Ayaş Uçuş Videosu

Ynt: Ankara Ayaş Uçuş Videosu saglam gelmiş asimetrik bide sanırım bastırıcı hava akımları baya yogunmuş variometre ağlıyordu.soldan gelen küçükmüşde dengeyi bozunca sagdan gelen saglam olmuş nese geçmiş olsun kazasız uçuşlar
  9. arcus_50

Komik Yasaklar

Bir konuda ben açayım dedim yayınlandımı bilmiyorum ama umarım okurken keyif alırsınız... Arabasının altında birinin bulunduğunu gören sürücünün otomobilini çalıştırması yasaktır. (Danimarka) Otomobilinin karşısına at arabası çıkan sürücü, otosunu kenara çekmek zorundadır. (Danimarka)...

10. arcus_50

LAPD (Los Angeles Polis Departmanı) araçları :D

Ynt: LAPD (Los Angeles Polis Departmanı) araçları :D büyük ihtimal o atlarda modifiyelidir :)

11. arcus_50

Isparta'da Öğrenci Olmak

Ynt: Isparta'da Öğrenci Olmak ilan tarihi biraz geçmiş ama bende ıspartada öğrenciyim gelip gormusunuzdur.küçük bi şehir alışması kolay olmuştur üniversite hayatı boyunca özellikle size ve kızınıza başarılar zira çocuk okutmak kolay değil bu dönemde ben kendimden biliyorum :)umarım tekrar...
  12. arcus_50

Türkiye'de Sporcu olmak

Ynt: Türkiye'de Sporcu olmak çözüm olarak ilk önce zihniyet değişmeli ben 5 senedir yamaç paraşütü sporu yapıyorum daha çevremdekileri geçtim ailemden destek gormuyorum tabiki endişelenecekler ama trafık kazalarında olme veya sakat kalma oranının yamaç paraşütü kazalarınkınden daha cok oldugunu...

13. arcus_50

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar tesadüf mü yoksa yaradanın hikmetimi bilemeyecem ama konuyu değiştirmek için geçenlerde başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum.Üniversite eğitimi alanlar yada ne azından benim gibi alanlar bilir ders zamanı tabiri caizse yatılır sınav zamanı uykusuz...
  14. arcus_50

Kadın Dili

Ynt: Kadın Dili teşekkurler mükemmel ötesi bi yazı olmuş kişisel gelişim semineri gibi olmuş.kadınları anlamak imkansız diyordum ama şimdi anladım.Ne demiş Yunus Emre yaradılanı sev yaradandan ötürü napalım onlarından fıtratı bu sevsekde sevmesekte katlanacagız ;)
  15. arcus_50

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok ben aranıza yeni bir katılımcıyım yenı yenı ısınıyorum daha foruma ama arac dıs gorunus ve işçilik kalitesi olarak iyi gözüküyor resimlerden wv asla eskimeyecek bi marka gibi görünüyor ama eskiyen tek şey amblemi bence araçta sırıtmış biraz ama güzel bi araç sahip...

16. arcus_50

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? seninde bir gün yaprakların dökülecek sapın kalacak ;D
  17. arcus_50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben selçuk yaş 22 öğrenci ısparta/nevşehir yamaç paraşütü yapıyorum.Siteyi begendim güzel ve eğlenceliymiş bu sebepten dolayı üye oldum.. herkese merhaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri