tesadüf mü yoksa yaradanın hikmetimi bilemeyecem ama konuyu değiştirmek için geçenlerde başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum.Üniversite eğitimi alanlar yada ne azından benim gibi alanlar bilir ders zamanı tabiri caizse yatılır sınav zamanı uykusuz kalınır
Vizelere 1 gun kala cuma günü sabah derse gidiyorum dersin hocasıda izmirden geliyo dersi vermek için günü birlik altı saat yoldan geliyorum diye ders saatlerinden yüzde yüz verimle faydalanıyor(fizik kurallarına aykırı çünkü doğada yüzde yüz verim asla yoktur)...Herneyse derse giderken otobüste uyukluyorum ve bi ses duydum bişeyler düştü.Tabii zaten uykusuzum pek fazla önemsemedim meğer düşen benim cep telefonummuş.Otobüsten indikten sonra saate bakmak için cep telefonumu aradım ama bulamadım.Sabah çıkarken yanıma aldığıma emin olduğum için otobüste çıkan sesin sahibinin cep telefonum olduğunu sonradan anladım
Arkadaşlarımdan aldığım telefonla kendi cep telefonumu aradım ama cevap veren olmadı.Kendi kendime de soylenıyorum bu arada;hoca derse girdi ve ders başladı 1 saat ders anlattıktan sonra vizede başarılar dileyip dersi bitirdi herkes tabiki şaşkın ama ben telaşlıyım düşünmedim hiç neler oluyo falan diye daha sonra ilk gelen otobüse atlayıp otobüslerin kalktığı ilk durağa doğru ilerledim.Durağa vardığımda orada bekleyen soforlere sordum kimse bişey bilmediklerini ifade ettiler.Kalkmak için sıra bekleyen ilk otobuse baktım sabah bindiğim otobuse benziyo ama emin olamıyorum tabiki uyku sersemi herneyse sofore baktım sabah bindiğim otobusun soforu.Adamla biraz konuştuktan sonra telefon numaramı verdim ve aradı o anda telefonum çalmaya başladı otobusun içinde... Sabah oturduğum yerden telefonum koltukla cam arasındaki ufak bi yere sıkışmış telefonumu aldım..Şöför demez mi valla eve gidecektim ama başka bi arkadaşın önemli bi işi çıkmış diye...Eve giderken kendi kendime düşündüm Allah sevindireceği kulunun önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş diye ;D