İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,745
Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

"kelebek etkisi" teorisi hakkında duyduklarım tesadüflere olan bakış açımı değiştirdi

Etiketler

Selçuk bey kardeşimize katılmamak elde değil. ben hayatta tesadüfe tesadüf edilmediğini duymuştum.

Off_Road' Alıntı:
Meltem hanim .. ilgi ve hassasiyetinize tesekkur ederim, cok dusuncelisiniz ... konuyu uzatmamak adina ozel bir aciklama yapmiyacagim zaten siz gerekli aciklamayi yapmissiniz ... kendi adima kirgin yada kizgin degilim ... sanirim hepimizin burda bulunma nedenlerinin en basta gelen nedeni; herturden paylasimlar ..yeni dostluklar kurabilmektir.... ( en azindan benim icin boyle )
Bazan yanlis anlasilmalar olabilir onemli olan bunlari olgunluk ve anlayisla dogru yone kanalize edebilmemiz diye dusunuyorum ...
Bu arada Sivas etkinligine umarim katilabilirsiniz...bu sayede daha detayli sohbet imkanimiz olabilir :smiley:
kendinize iyi bakin / Ertugrul
sevindim yazımın etkısıne..
anca kac ay sonra okuyabildim syfama ulasabilmek çine gıtmekten zor:smiley:)
sivasa dakatılmadım bıdahkı sefere ..

arcus_50' Alıntı:
tesadüf mü yoksa yaradanın hikmetimi bilemeyecem ama konuyu değiştirmek için geçenlerde başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum.Üniversite eğitimi alanlar yada ne azından benim gibi alanlar bilir ders zamanı tabiri caizse yatılır sınav zamanı uykusuz kalınır :smiley:Vizelere 1 gun kala cuma günü sabah derse gidiyorum dersin hocasıda izmirden geliyo dersi vermek için günü birlik altı saat yoldan geliyorum diye ders saatlerinden yüzde yüz verimle faydalanıyor(fizik kurallarına aykırı çünkü doğada yüzde yüz verim asla yoktur)...Herneyse derse giderken otobüste uyukluyorum ve bi ses duydum bişeyler düştü.Tabii zaten uykusuzum pek fazla önemsemedim meğer düşen benim cep telefonummuş.Otobüsten indikten sonra saate bakmak için cep telefonumu aradım ama bulamadım.Sabah çıkarken yanıma aldığıma emin olduğum için otobüste çıkan sesin sahibinin cep telefonum olduğunu sonradan anladım :D Arkadaşlarımdan aldığım telefonla kendi cep telefonumu aradım ama cevap veren olmadı.Kendi kendime de soylenıyorum bu arada;hoca derse girdi ve ders başladı 1 saat ders anlattıktan sonra vizede başarılar dileyip dersi bitirdi herkes tabiki şaşkın ama ben telaşlıyım düşünmedim hiç neler oluyo falan diye daha sonra ilk gelen otobüse atlayıp otobüslerin kalktığı ilk durağa doğru ilerledim.Durağa vardığımda orada bekleyen soforlere sordum kimse bişey bilmediklerini ifade ettiler.Kalkmak için sıra bekleyen ilk otobuse baktım sabah bindiğim otobuse benziyo ama emin olamıyorum tabiki uyku sersemi herneyse sofore baktım sabah bindiğim otobusun soforu.Adamla biraz konuştuktan sonra telefon numaramı verdim ve aradı o anda telefonum çalmaya başladı otobusun içinde... Sabah oturduğum yerden telefonum koltukla cam arasındaki ufak bi yere sıkışmış telefonumu aldım..Şöför demez mi valla eve gidecektim ama başka bi arkadaşın önemli bi işi çıkmış diye...Eve giderken kendi kendime düşündüm Allah sevindireceği kulunun önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş diye ;D
,
selçuk bey nası bır şanstır bu nasıl...cok sanslısınız

şans demek geliyor insanın içinden yada tesadüf demek ama bu kadarına benim başıma geldiği halde yuh diyorum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR