Daysee Marka Kayak pantolonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karkurdu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,680

karkurdu

Work less, climb more...
Yüksek ölçüde nefes alabilme özelliğine sahip Daysee marka kayak pantolonu...
-Tamamen su geçirmez kumaş
-Yanlardan havalandırma fermuarları
-Dikişlerin arkası yalıtılmış
-Rahat hareket kabiliyetine sahip kesim
-Medium beden
Özellikleri mevcuddur.

Satıyor olmamın sebebi alırken beden konusunda hata yapmaktan kaynaklanmaktadır.Alındığı günden beri hiç kullanılmamış, etiketleri dahi hala elimdedir.

İlgilenen arkadaşlar olursa özel mesaj yolu ile ulaşırlarsa yardımcı olurum.Saygılar...

[attachment=1]

daysee.jpg

Etiketler

Ynt: Daysee Marka Kayak pantolonu

70 lira ya pazarlıksız bırakırım.Gittigidiyorda hemen al fiyatını 100 belirledim.Girip bakabilirsiniz...

sevgili karkurdu.bayan için uygun olabilir mi yada 30 beden giyen bi erkeğe uygunmu ? bazem bedenle kalıp uymuyo ya o sebepten..

aygül' Alıntı:
sevgili karkurdu.bayan için uygun olabilir mi yada 30 beden giyen bi erkeğe uygunmu ? bazem bedenle kalıp uymuyo ya o sebepten..

Aygül hanım büyük ihtimal ile bir bayana çok raha olur çünkü ben normalde medium beden giyerim ona güvenerek bu pantolonu almıştım ama bana küçük geldi.Ya benim tecrübesizliğimdi ya kesimlerde bir farklılık onu bilemiyorum.Ben en güzeli size detaylı ölçülerini vereyim gerisine siz kendiniz karar verin.Saygılar...

Bel genişliği-80 cm
Bel genişliği esnemiş-84 cm
Ağdan askılara- 36 cm
Ağdan paçaya-68 cm
Belden paçaya- 96 cm

referans olabilir diye soyluyorum,

abd menseili pantolonlarda 30 bel 32 uzunluk olculerini giyen biri olarak daysee salopet'te L bedende (etikette L ve 42 yaziyor) ancak rahat edebiliyorum.

piyasa bilgisi olarak belirteyim, su aralar ayni salopet intersport magazalari ve muhtelif internet sitelerinde 79 tl'ye satiliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR