Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,762

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

kelalper' Alıntı:
Herkeslere selamlar. Adım Alper. Otomobil sevdalısıyım ancak arazi aracım yok. Bir arkadaşımın yanında yancı olarak katılacağım gezilerinize. Uzun seneler snowboard ile de uğraştım artık sadece hobi maksatlı kayıyorum. Ayrıca scuba dalışı yapıyorum. Herkese iyi forumlar.

Yazınızı okuyunca kendi yazım zannettim. Hobilerimiz ne kadar da benziyor. Benim düşüncelerimi yazmışsınız adeta.
Hoşgeldiniz.
Selamlar.

Etiketler

bu platformda bulunuyor olmak kendini tanıtmak oluyor bir yerde nick'ten anlaşılacağı gibi dedeli yaşlarda 77-87 yılları arasında kruvaziye gemilerde görev almış eski denizci yeni karavan sahibi olmuş eski karavancı forumunuzda yazan ve üyelerinizin bazılarını tanıyan daha çok yaz ayları olmak kaydıyla zamanının çoğunu gezip görmeye ayıran bolca mesaj atarak forumda kalıcı olmaya çalışan yeni üyeyim.Alacağım yardımlarla bende gezip gördüklerimi paylaşmayı düşünüyorum..

Yeni katilan tum arkadaslar hosgeldiniz.
Ilginiz olan forumlari okumakla yetinmeyip yorum yaparak daha da zengin forum olur.

arkadaşlar merhaba, trekking organizasyonları konusunda yeni bir haber göremedim. burada insanlar kendi imkanlarıyla mı etkinliklere katılıyorlar yoksa organizasyonlar düzenleniyor mu? en son adalar etkinliğini gördüm ama hastaydım katılamadım. özellikle trakking organizasyonlarını nereden takip edebilirim. siteye yabancıyım çok incelemeye fırsatım olamıyor inşallah öğreneceğim.

Yusuf bey, Karavan yaptırma konusunda daha ayrıntılı billgiyi nasıl alabilirim.2000 üzeri van tipi araç alıp camper yapmak istiyorum,yapılmış olanlar çok pahalı diye düşünüyorum.58 yaşında aktif emekliyim.T3 ler çok yaşlı güvenemiyorum.Onun yüzünden van tipi aracı karavana çevirmek istiyorum.Yardımlarınıza teşekkür ederim.
Ömer Aktaş

Ömer bey forum içerisinde karavan bölümünde kendi karavanını yapmış ve yapmaya devam eden arkadaşlar var,karavan bölümü teknik konular motokaravan başlığı altında benim karavanım adı altında başlıklar var orada tüm detaylarıyla yapım aşaması mevcut başından itibaren aynı şeyleri uygularsanız sizinde kendi karavanınızı yapmanız mümkün ve daha ucuza kalın sağlıcakla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29088.0

aileye yeni katılan tüm arkadaşlar
aramıza hoş geldiniz güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.

Merhaba
Benim adım İsmail Bayram. Kaçkar kelimesi ile arama yaparken bu sitede açılan bir yorum konusu "Kaçkar Zirve'den Ağrı görünür mü?" konusundan dolayı baktım ve üye oldum. Öğretmenim aynı zamanda turizmle uğraşıyorum. Kaçkar'ın güney tarafındanım.
Selamlar

Hilal' Alıntı:
arkadaşlar merhaba, trekking organizasyonları konusunda yeni bir haber göremedim. burada insanlar kendi imkanlarıyla mı etkinliklere katılıyorlar yoksa organizasyonlar düzenleniyor mu? en son adalar etkinliğini gördüm ama hastaydım katılamadım. özellikle trakking organizasyonlarını nereden takip edebilirim. siteye yabancıyım çok incelemeye fırsatım olamıyor inşallah öğreneceğim.
Merhaba hilal aramıza hoşgeldin nereden katıldığını açıklamamışsın ankarada ceranuz,un açtığı şu topik ilgini çeker belki anasayfada etkinlikler bölümünde bulabilirsin.Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42555.0

gozdemed' Alıntı:
Yusuf bey, Karavan yaptırma konusunda daha ayrıntılı billgiyi nasıl alabilirim.2000 üzeri van tipi araç alıp camper yapmak istiyorum,yapılmış olanlar çok pahalı diye düşünüyorum.58 yaşında aktif emekliyim.T3 ler çok yaşlı güvenemiyorum.Onun yüzünden van tipi aracı karavana çevirmek istiyorum.Yardımlarınıza teşekkür ederim.
Ömer Aktaş
merhaba gözdemet ilgili sorunun cevabını anasayfada karavan bölümünde bulabilirsiniz.tekrar hoşgeldiniz.http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29088.0

kackar08' Alıntı:
Merhaba
Benim adım İsmail Bayram. Kaçkar kelimesi ile arama yaparken bu sitede açılan bir yorum konusu "Kaçkar Zirve'den Ağrı görünür mü?" konusundan dolayı baktım ve üye oldum. Öğretmenim aynı zamanda turizmle uğraşıyorum. Kaçkar'ın güney tarafındanım.
Selamlar
hoşgeldiniz ayder yaylasına ağustosta geldim motosikletle fakat çok fena soğuktu yaz olduğu için sıkı değildim geri döndüm o ne soğuk yer öyle.anasayfamızda aradığınız konuları bulabilir hoşça zaman geçirmeniz dileği ile saygılar.

Merhabalar,

Serkan, Ankara, 30 :smiley:
snowboard ve scuba yapıyorum..
öğrenmek ve paylaşmak için buradayım
hoşbuldum
selamlar

merhaba ben selçuk yaş 22 öğrenci ısparta/nevşehir yamaç paraşütü yapıyorum.Siteyi begendim güzel ve eğlenceliymiş bu sebepten dolayı üye oldum.. herkese merhaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR