Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,772

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Ben de CinCin,
4x4 pickup araken burada buldum kendimi. İstanbullu bankacıyım, işim gücüm eşek gibi çalışmak hafta sonları da biraz şehirden uzaklaşmak.. Gerçek yaşım 35, hissedilen yaşım 27'dir. Memnun oldum :smiley:

hilal hanım merhaba doğa aşkı böyle bişey hastalık felan dinlemez.ama iyileşmenin yoluda ilacıda doğa hoşca kalın

cincin kardeş hoş geldin bende işlerden dolayı bihafta sonu vakit buluyorum .ama bu vaktimi kesin ormanda deyerlendiriyorum. ve haftanın stresini atıyorum .

Sn.cin cin Hoşgeldiniz ,doğaya çıktığınızda yaş aralığındaki makasın açıldığını görecek mutlu olacacaksınız .Örn.Ben gerçek yaş59 hissedilen 30(abarttımmı ne :smiley:)

evet abi arasıra türkiyeye uğruyorum çevrem de aynı kanaatde ;D tabii gezdiğim ülkeler ile her türlü bilgi paylaşırım. sizin de değerli bilgilerinize ihtiyacım var kamp olayını seviyorum ama fazla tecrübem yok hatta yok denecek kadar azz. şu an planımda 3. kez 9 yıl aradan sonra suriye ürdün lübnan üçlüsü yapmak istiyorum yalnız aracımla bu deneyimi olan varmı özel mesaj da beklerim saygılar.

merhabalar.

ismim : hamza YAMAN.

rizeden katılıyorum aranıza 29 yaşında evli bir cocuk babasıyım.

Sayın yaman53,sayın murtazaamca aramıza hoş geldiniz.
Abdullah kardeş saydığn ülkeler benimde hep gitmek istediğim yerler heleki kısmet olursa Hac ve Umre nasip olur inşaallah,kendi adıma o istikamete hiç deneyimim yok ama forum içerisinde sanırım size yardımcı olacaklar çıkacaktır.

slm arkadaslar emınımkı cok zevkli bir sitedesiniz bende 10 yıldır HOG harley davidson uyesıyım 10 yıldırda 4x4 jeep 'e biniyorum boyle bır sıteyı ınternette gecerken gordum baya aktıf bır sıte hepımız ıcın hayırlısı olsun kazasız sehirler dilerim

Herkese merhaba.. Ankara'dan Murat. Doğayı ve gezmeyi seven, özgürlükçü, maceraperest, her türlü haksızlığa ve şehir hayatına karşı isyankar, 28 yaşında ve kendi halinde bir adamım. Bir üniversite hastanesinde personelim ve yine aynı üniversitede yüksek lisans öğrencisiyim.

Daha önce hiç motorlu araç sahibi olmamış müzmin yayayım. Yakın bir tarihte, bu makus gidişatı kırmak ve yarattığı sıkıntıyı üzerimden atmak için, tüm imkanlarımı seferber etmeye ve bir cruiser motorsiklet alıp ayağımı yerden kesmeye niyetlenmiştim ki, çeşitli nedenlerden ötürü bu sevdamı erteledim. Ayağımı yerden kesmeye kararlıydım ve beni motordan uzak tutabilecek tek araç CJ idi. Her ne kadar bütçem çok kısıtlı olsa da, imkânlarım dahilinde işimi görecek bir CJ bulup bulamayacağımı görmek için araştırmaya ve cehaletimi gidermek için de bulduğum her şeyi okumaya başladım. Sonrası malum; tesadüfen bu siteye rastladım. Gezi notlarını imrenerek okudum; fotoğrafları imrenerek ve o an orada olduğumu hayal ederek inceledim. Baktım dalıp gidiyorum, "budur!" dedim. Kabul ederseniz aranızdayım işte bu da siftah mesajım.

CJ'mi almadan önce sizlerden çok şey öğrenebileceğimi düşünüyor ve -inşallah günün birinde alabilirsem- gezilerde sizlere katılabileceğimi ümit ediyorum. Yan koltuğu boş olanlar yol arkadaşı isterse, almayı beklemeden de katılırım :smiley: Cümleten selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri