arayışınız yanlış yerde öncelikle araçların jeep bölümü ve vasıta bölümünde size yardımcı olabilirler s anırım ama bir cj toplamak yada almak için elinizde üçretinde pek yeterli olacağını düşünmüyorum bol şansSoul_Designer' Alıntı:Merabalar biz Volkan ve Metin 21 yaşındayız ve cocukluktan beri beraberiz.
en büyük ortak hayalimiz ise bir cj5 alıp yavas yavas onu guclendirmek.
internette konuyla ilgili yardımcı olacak bilgi ararken sizlere rastladık ve gordukki ihtiyacımız olan bilgilerde bize yardımcı olabilirsiniz tabi isterseniz
şuan elimizde yam olarak 7 bin liramız var ve ilk sorumuz :
sizce hurda bi cj alip geri kalan 5 bin liraylami toplamaya çalişalım ?
yoksa direk 7 bin liraya eli ayağı duzgun bir cj5 mi alalım?
ceva verirseniz cok mutlu oluruz.
tesekkurler...
malesef bende istanbulda yaşıyorum yoksa ankaraya katılmammıHilal' Alıntı:selam ufuk evet yazmamışım doğru İstanbul'dayım. siteyi çözüyorum az kaldı ulaşabiliyorum haberlere teşekkürler ilginize efenim. Ankara'da olsam katılırdım. sevgiler...
S.n Abdullah bey hoş geldiniz. ne güzel hatıralarınız vardır sizin bu birbirinden güzel hatıralarınızı umarım bizlerle paylaşırsınız.bir konu açar resimlerle akıcı anlatımlar ile ilgili arkadaşları bilgilendirirsiniz. zira bilgi paylaşım sitesindesiniz,sitesindeyiz.abdkocak' Alıntı:merhabalar ben abdullah 28 yaşında gezmeye bayılan bir kardeşiniz