skydiver26
Kamp I
Selam Arkadaşlar…
Hepimiz hayatta imkanlarımız ölçüsünde bazı şeyleri yapmayı umut ederiz…Amerikalı yazar Dave FREEMAN Ölmeden önce yapılması gereken yüz şey isimli kitabında belirttiği 100 şeyden ancak 50 tanesini yapabilmiş… “kişiden kişiye değişebileceği için herkesin listesi kendinedir” mantığından yola çıkarak ölmeden önce mutlaka yapmak istediklerimi paylaşalım mı?
KİTAPTA YAPILMASI GEREKEN BAZI ŞEYLER ŞUNLAR
1.Skuba dalış lisansı almak ve Molokini Adasından –Havaii’de hilal şeklinde bir ada- dalış yapmak,
2. Tekne kullanmasını öğrenmek,
3. Deniz paraşütüyle kıyıların üzerinden süzülmek,
4. Sandalla göl ortasında balık avlamak,
5. Dört tarafı suyla çevrili cam tünelin içinden akvaryumda gezinen köpek balıklarını izlemek,
6. Rafting yapmak,
7. Yamaç paraşütü yapmak,
8. Uçaktan paraşütle atlamak
Bunların bazılarını bende yapmak isterdim doğrusu…
Ben mi?
1-Bungee Jumping yapmak
2-Aladağlarda Trans yapabilmek
3-Camel Trophy’ e katılmak
4-Kilimanjaro’ ya tırmanmak
5-Dalış lisansı almak
…
Hepimiz hayatta imkanlarımız ölçüsünde bazı şeyleri yapmayı umut ederiz…Amerikalı yazar Dave FREEMAN Ölmeden önce yapılması gereken yüz şey isimli kitabında belirttiği 100 şeyden ancak 50 tanesini yapabilmiş… “kişiden kişiye değişebileceği için herkesin listesi kendinedir” mantığından yola çıkarak ölmeden önce mutlaka yapmak istediklerimi paylaşalım mı?
KİTAPTA YAPILMASI GEREKEN BAZI ŞEYLER ŞUNLAR
1.Skuba dalış lisansı almak ve Molokini Adasından –Havaii’de hilal şeklinde bir ada- dalış yapmak,
2. Tekne kullanmasını öğrenmek,
3. Deniz paraşütüyle kıyıların üzerinden süzülmek,
4. Sandalla göl ortasında balık avlamak,
5. Dört tarafı suyla çevrili cam tünelin içinden akvaryumda gezinen köpek balıklarını izlemek,
6. Rafting yapmak,
7. Yamaç paraşütü yapmak,
8. Uçaktan paraşütle atlamak
Bunların bazılarını bende yapmak isterdim doğrusu…
Ben mi?
1-Bungee Jumping yapmak
2-Aladağlarda Trans yapabilmek
3-Camel Trophy’ e katılmak
4-Kilimanjaro’ ya tırmanmak
5-Dalış lisansı almak
…