Unimog - Karavan

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,457

Etiketler
Ynt: Unimog - Karavan

TA2RX' Alıntı:
Hem sağlınız için hem uğradığınız (ve çok şükür ucuz atlattığınız) elektrik kazanız için geçmiş olsun.

Karavanın içi de süper olmuş. Ellerinize sağlık. Hepimiz sizi fena halde kıskanacağız haberiniz olsun :smiley:
Bekir abi dikkatinize göre çok teşekkür ederim.Bir an önce bitire bilsem inşaALLAH iyi olur.Sizlere en evvel Allahdan can sağlığı dilerim.
 

Ynt: Unimog - Karavan

Her kese merhebalar.Arkadaşlar devam edelim.
Kaç gün önce invertörü deyişmek zorunda kaldım .Eski invertör temiz sinusoidal elektrik vermediginden klima normal çalışmıyordu.Bundan dolayı Quatro 3kva Victron energy model invertör aldım .Çok memnun kaldım.Bir de şu invertörün akü şarj gücü 100 amperdir.Ve invertörün şarj modüne geçmesi için en az 2000 watlık bir generatör gerekmekde idi.Eskiden aldığım generatör 1500 Watt olduğu için işime yaramadı.Yeni 3000 Watt HONDA generatör aldım ve onun için yeni kutu monte etdim.Şu generatör çok sakin çalışıyor.
Şu aralarda koltukların örtüsünü terzi bitirib getirdi.

IMAG1509
 





Ynt: Unimog - Karavan

Eline sağlık, güzel olmuş...Geçen akşam sormayı unuttum, jeneratör marşlımı?, sadece ipli ise kutu içinde iken çalıştırılabilecekmi, egzost çıkışını kutu içinde çalışabilecek şekilde ayarladınmı..Bunu şunun için soruyorum, eski çekme karavanımda jeneratörü seyahat sırasında çalışabilecek şekilde yerleştirmiştim, seyahat sırasında da bir çok defa çalıştırarak yol gittim, hiç sorun yaşamadım...

DCAM0013


DCAM0016
 

Ynt: Unimog - Karavan

Herkese selamlar.Bekir abi bir an önce bitiririm inşaAllah.Nasip olsa dağlarda sürerim ve fotolarınıda sizlerle mutlaka paylaşırım.İlginizden ötrü çok teşekkür ederim.
Atilla abi generartör marşlı.Ben generatoru kutudan çıkarıp kenarda kullanmak düşünmüşüm.Abi zaten SİZ şu karavanımı benden daha iyi tanırsınız.Sizin zahmetınız çok büyük şu karavanda.SİZE sonsuz teşekkürler.
Arkadaşlar devam edelim.Bu gün tam olarak parke döşemekle meşkul olmuşum....

IMAG1531


IMAG1534


IMAG1533


IMAG1536


IMAG1538
 



Ynt: Unimog - Karavan

İleride hayalim böyle bir canavar ile caravan yaptırıp dolaşmak.Ama sizin gibi benim bunu yapmam imkan dahilinde değil anca yaptırabilirim :smiley: Ama merak ettiğim bir husus var.Arazi taşıtları hakkında çok bilgim olmadığı için belki çok basit olabilir ama bu unimog normal bir yolda konforlu seyir süreti ortalama kaç km oluyor ve 100 km tüketimi normal bir kullanım ile yolda ne kadar?
İzmir den Saygılar
 




Ynt: Unimog - Karavan

güngör' Alıntı:
Elinize sağlık İsrafil bey, harika oldu keyifle gezmeni dilerim.

Selamlar
Levent abi çok teşekkür ederim.İnşaAllah ilk test sürüşünde yakında deneyeceyim.Ve fotolarını payalşacağım siz degerli arkadaşlarla.
 



Ynt: Unimog - Karavan

Muhteşem bir proje olmuş, tebrik ederim.. Konuyu baştan sona okumak iki günü aldı ama çok keyifli bir konu olmuş. Umarım kısa zamanda tamamlar ve keyfini sürmeye başlarsınız..
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,492
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst