Unimog - Karavan

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,457

Etiketler

Ynt: Unimog - Karavan

Tek kelimeyle müthiş bir proje. Rabbim bizede nasip eder inşAllah. :smiley: Yalnız paylaşım yapmıyorsunuz merakta bırakmayın bizi. :smiley:
 


Ynt: Unimog - Karavan

Selamunaleyküm İsrafil Bey. Harikulade bir işçilik çıkartmışsınız maşallah. Gezen ev değil de otel odası yapmışsınız. Eşinizle mutlu günlerde kullanırsınız inşallah. Bitmiş halini göremedim. İnşallah pes etmemişsinizdir bu kadar uğraştan sonra. Yeni fotoğraflarınızı görmek isteriz. Allah yardımcınız olsun.
 



Ynt: Unimog - Karavan

Sayın degerli arkadaşlar.Uzun süre yazamadım.Evvela ona göreki sağlık durumum yerinde degildi.Araba üzerinde çalışmalara ara vermiştim.
Sonra arabada elektrik işlemleri sırasınd arıza ortaya çıkdı.Arızanın berpası benden tahminen 25 günümü aldı.Desteklerinden dolayı sayın Atilla beye ve Ferhat beye sonsuz teşekkürler.
Arızaya cebep...
Montaj esnasında akkülerin artı kutuplarını birleştirmişdim ,amma eksi kutupları akküler arası quruplarda birleştirmeyi bir türlü unutmuştum.Elektrik sistemini bir test edeyim deye tüm avadanlıkları devreye koştum.Sistem eksi kutupu kaçak olarak 0.4mm lik bir kablonun üzerinden almıştır.Şu kabloda etrafı aydınlatma lambalaının kablosu olduğu için kasadan ta motor bölümüne kadar uzanmıştır.Evvelden böyle bir kazanın olma ihtimalini nezere alarak kasa-motor bölümü kablolarını ipli lastik ve yanmayan boru içinden taşımıştım.Kablolarin izolyasiyonu ciddi hasar gördügünden tümünü daha kalını ile deyişmek zorunda kaldım.
Kasanın içindede işler davam ediyor .Artık elektrik sisteminden tek kalan DVR montajıdır.1-2 güne inşaAllah onuda bitiririz.

IMAG1422


IMAG1431


IMAG1427


IMAG1434


IMAG1459
 








Ynt: Unimog - Karavan

Hem sağlınız için hem uğradığınız (ve çok şükür ucuz atlattığınız) elektrik kazanız için geçmiş olsun.

Karavanın içi de süper olmuş. Ellerinize sağlık. Hepimiz sizi fena halde kıskanacağız haberiniz olsun :smiley:
 

Ynt: Unimog - Karavan

Degerli arkadaşlar hepinize birer-birer teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Sizlerle şu karavanın yapımını paylaşmak banada çok hoş hissler veriyor.
 





Ynt: Unimog - Karavan

Herkesi selamlıyorum...Arkadaşlar dün güvenlik kameralarının ve DVR-ın montaj işlemlerini bitirdim.Sizlere desteyininze göre ÇOK teşekkür ederim.

IMAG1488


IMAG1485
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,492
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst