2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,220
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,383
Arkiler,

Tüm müslümanlar kardeştir. Bizler hepimiz kardeşiz, Aramızda ne bir sınıf ne de köken ayrımı yapmıyoruz. Biz hepimiz kampçı gezginleriz. Kamp yaparak geziyoruz. Kendi halimizde keyifle yaşayan insanlarız.

Etiketler
Ayrımcılıkları yapan hep başkaları, Biz ayrımcılık yapmadık. Bütün kampçı dostları dostumuz bildik. Hayatımızı böyle yaşadık. Yanlış yaşadığımız, yanlış olduğumuz hiçbir şey yok. Gayet güzel herkes gibi kampımızı yaptık. Kimseden yararlanmadık. Kimseyi kullanmadık. Biz gerçek dostuz. Kampçı dostlarız arkilerim. Biz buyuz.

İnandığım ve sevdiğim şekilde insanlara dostça yaşadım. Bana iftira ile şöyle böyleymişim dediler. Vallahi de böyle bir şey hiç olmadım ve böyle bir şey hiç yapmadım. Ben sadece bir dostum. Kampçı dostlarımın dostuyum. Yücel Hoca'yım. Güzel düşünen ve güzel olan bir insanım... Dostluk benim parolam..

Bir insanın cinsel tercihi sizden farklı olabilir ve bu durum bir suç değildir. İnsanların istediği gibi olmaya ve yaşamaya hakkı var. Bu ülke laik ve demokratik geçinen bir ülke, O zaman insanlara cinsel tercihleri yüzünden aşağılayıp niye akılalmaz zulümler yapmaya kalkıyorsunuz? Bu yaptığınız insanlık değil. İstediğim gibi olurum ve yaşarım siz de bana bununla hiçbir şey yapamadınız. Hiçbir şey yapamadığınızı herkes de gördü iyiden iyiye rezil oldunuz. Dedikoducu aşağılık mahluklarsınız...

Ben gayet de güzel yaşayan bir erkek öğretmen insanıyım arkiler. Ne bir şeyim ne de kimseye pezevenklik yapmak gibi bir ödevim var. Kendi halimde yaşayıp giden özgür bir kampçıyım. Kimseden de bir şey istemedim almadım...

Arkadaşlar,

Ben gibi bir garibana iftira ettiler. Sonuçta bununla da bir şey yapamayacaklarını bütün Dünya gördü... Ne olacakmış kardaşım.. öyleymişim böyleymişim... Ne yapabildiler bununla da bize?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,200
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler