2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,055

Etiketler
Bugün de ZY Pırasa yapıyorum kendime. Çok şükür kimselere muhtaç değilim. Allah benim de rızkımı herkesler gibi vermiş. Bana iftira ile saldıran yalancı oçocukları da bana hiçbir şey yapamadı. Her zaman özgürce kampımda karavanımda oldum.
 

Evet, Pirikamp artık Ulaşan'da... Ben de kampçılık keyfime Ulaşan'da devam edeceğim. Havalar çok sıcak olmadıkça Ulaşan'da kamp yapılabilir. Gölge yapacak türde ağaçlar olmaması Ulaşan'da bir problem. Ama bu sayede aynı zamanda Güneş Enerji sistemlerimiz devrede kalıyor. Biraz Göl manzarası ile keyif çatmak Ulaşan'da her zaman olası...
 






Evde kullandığım bilgisayarımı Karagedik'e getirdim. Nisan'da anlaşmam bitince oradaki interneti de kapatacağım. Yavaş yavaş oraya gidişlerimi de seyreltmek niyetindeyim. Seneye sadece Karagedik'te yaşayabilirim. Bakalım Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler...
 

Yalancı oçocuklarıyla yaptıkları pislikle de bana hiçbir halt yapamadılar. Her zaman özgür oldum ve kamp hayatımı da özgürce yaşadım. Ben özgür bir kampçı gezginim.
 





Planlarım olursa sadece Karagedik'te ve Ulaşan'da yaşayacağım. Ulaşan benim keyif yerim. Bir de Lojman kalacak. Yenimahalle'deki evi boşaltacağım. Gelip gitmek önemli kaynak israfına yol açıyor. Bütün kaynaklarımı motokaravanım Letafet'e sevketmeliyim. Güzel bir Motokaravanım olmalı, Beyaz bir mutluluk. Letafet.
 

Bu yıl kampçılıkta 24. Yılım. Seneye ehliyetimi yenileyemezsem yine de Ulaşan'da kampçılık yapmaya devam edeceğim inşallah. Kampçılık benim bu Dünya'da en çok sevdiğim şey. Ve Aracımdan bile vazgeçerim, Araçsız da olsa kamp yapmaktan vazgeçmem. Ben böyle kampçıyım.
 

Aslında çocukken katıldığım Gençlik Kampı'nı sayarsak çok daha eski bir kampçıyım ama ben kampçılığımın başlangıcı olarak ehliyetimin alınışını baz alıyorum. Hemen birkaç yıl içinde ilk kamplarıma gitmiştim. İlk kampımı üniversiteden arkadaşlarımla Kındılçeşme'de yapmış ve bundan ilk defa o zaman çok keyif almıştım. Yıllar içerisinde kampçılık yaptığım araçlar çeşitlendi ve sayıları arttı ama ben bu zevkten asla vazgeçemedim.
 

Ben de motorlu araçlarla olan tecrübeme bir Vosvosçu olarak başladım. Bu konuya hala ilgim alakam sürmekte. Ama kullandığım araçlar zaman içerisinde ister istemez değişti ve gelişti. Ama içimde bir vosvos sevdasıdır bir köşede durur yıllardır...
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,210
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst