Çadır Altı Branda Kullanmak

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan desiredesire Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330

desiredesire

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
2
Merhabalar,

Decathlon Arpenaz 4.1 F/B çadırım var ve kamp yapmaya gittiğimde altına su geçirmez branda seriyorum ki çadır yerdeki tozdan çamurdan korunsun diye ve bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar.

Yakında gideceğim kamp yerinde hava yağmurlu görünüyor. Ben çadırın altına bu brandayı yine serersem suyu emmediğinden dolayı ya da suyu kaydırma yapsa bile çadırın altını devamlı ıslak tutar mı ve bu bir sorun olur mu? Yoksa çadırı normal toprak zemine mi kurmalıyım ki suyu emsin ve çadırın altı kuru kalsın.

Bir de yağmur zaten yağıyorsa ve toprak zemin ıslanmış çamur olmuşsa brandayı sermek daha mı mantıklı.

Bilgi verirseniz sevinirim.
 

Çadır hayatımda hep çadırı direk toprağa kurdum, Hiç çadır altında bir yaygı kullanmadım. Çadırlarımı her yıl yıkayıp temizledim.
Sevgilerle..
 



Merhaba,
Ben de bu çadırdan almayı düşünüyorum. Decathlon sitesinde yorumlarda altı boş olduğu için branda şart yazmışlar. Gerçekten altı boş mu çadırın? Bir de çok yer kapladığı için kamp yerlerinde sorun yaşar mıyız? Böyle tereddütlerim var, cevap verirseniz ona göre alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
 



Merhaba,
Ben de bu çadırdan almayı düşünüyorum. Decathlon sitesinde yorumlarda altı boş olduğu için branda şart yazmışlar. Gerçekten altı boş mu çadırın? Bir de çok yer kapladığı için kamp yerlerinde sorun yaşar mıyız? Böyle tereddütlerim var, cevap verirseniz ona göre alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Bende önceden 2 kişilik çadır vardı yine frensh and black ondaki tabanla bundaki taban aynı ama ben hep branda kullandım çamur olmasın çadır ve alttan nem almasın diye.

Aynı şekilde bu aile de benim gibi branda kullanmış. Ben memnundum sadece yağmurda nasıl olur onu bilmiyorum onsan konuyu açtım.

Bence çadırın tabanı yeterli ama beanda kullanmazsan çadırın tabanınaki küçük taşları bile hissedersin

Video: https://youtu.be/4pFGdeXz9CE?si=HBBvf54rX8lWwTys


Bazı kamp yerleri çadırın büyüklüğünü soruyor ona göre yer veriyor. Bu çadır 8m2 sanırım ama ipleriyle birlikte 20 m2 ye yakın alan kaplıyor. Gitmeden önce kamp alanına sormak lazım
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,466
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst