yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar olsun Salih bey.Hayırlı aksamlar Yucel bey..
Teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar olsun Salih bey.Hayırlı aksamlar Yucel bey..
Bildiğim kadarıyla dönüşüyor. Ama kamyon yazılı ise belki ehliyet değişimi gerekir diye düşünmüştüm.Yücel Hocam ,
UPS araçlarının ruhsatlarına bakmak lazım kmyonet olabilir demiştin. Kamyonet yazılıys ruhsatta karavana dönüştürülemiyor mu?
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.