Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 323,655
0001 18078075854 20210310 115117 0000
 

Etiketler













IMG 20210306 164444 553

Kemal Tahir- Karılar Koğuşu adlı roman da bir mart gecesinde bitirildi. Güzel bir roman. İkinci dünya savaşı sırasında memleketin hallerini anlatıyor. Namusun toplumda nasıl bir yalancı baskı aracı olduğunu çok açık ortaya koyan bir kitap. Mahpusluğun zorluğunu da çok güzel işliyor kitap. Bir kısım eski kelimeler geçiyor olsa da kolay alışılıyor kitaba. Kitap 80 li sayfalardan itibaren beni içine aldı. Ve okuma isteği kitabın sonuna kadar hiç azalmadı. Şüphesiz ustalık eseri olarak yazılmış bir roman.
 

Arkadaşlar,
Arkamdan, sırtımdan her şeyi konuşan müptezellere aldırmayın. Çok güzel kamplar yaptım. Çok da güzel arkadaşlıklar edindim. Çok eğlendim. Önemli olan da bunlar. Ben istediğimi olurum kimse de bana bir fenalık yapamayacak. Göreceksiniz. Kötü, çirkin şeyler konuşanlar en fazla kendini rezil ediyor. Başka bir şey değil. Ben beynelminel bir kampçıyım. Uluslararası kampçı kartım bile var. Her zaman yollardayım. İstediğimi olurum, istediğim kamplara giderim. Kimse bana mani olamadı, olamaz... Engellemelere rağmen kamplarımı da başarıyla düzenledim ben. Hiçbir zaman beni korkutamadılar, sindiremediler. Ben buyum, cesur bir kampçıyım.
 

Arkadaşlar,
Benim yolum sevgi yolu. Ben kavga etmeye gelmedim. Her ne kadar sürçi lisan ettiysem affola. Bazı şeyler de laf yetiştirenler tarafından büyütülüp abartılıyor. Ortada bir durum olduğu yok. Kimseye düşman değilim. Sadece dostluk için kamp ateşinin etrafında buluşmak dileğiyle...
 

Kitap okuyan, karavanıyla gezen, kahve içmeyi seven birisiyim. Kimseye bir kötülük düşünmedim. Çok param yoktu ama yine de huzurlu bir hayat yaşadım. Bolca gülümsedim ve insanları sevdim. Sevginin her problemi aşacağını düşünüyorum.
 




Kampçılığa 2003 yılında başladım. Her yaz iyi kötü kampımı yaptım. Ege ve Akdeniz'de pek çok yerde kamp yaptım. Ayrıca Valilik olurlarıyla bir yıl izci kampında öğretmen olarak görev de yaptım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,977
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst