UtkuBAYRAM kullanıcısının son içeriği

1. UtkuBAYRAM

Fiat Ducato Yağ Göstergesi Hep 2 Çubukta Sabit Görünüyor

Yeni yakıt aldım, gösterge düzeldi. 2 çubuk iken fazladan koyduğum 1lt de artık görünüyor. Max çubuğunun 1 kademe altında şimdi. Toplam 8 çubuk var. 7 de şu anda. Yakıt almakla alakası mı var yoksa durduk yeremi düzeldi bilmiyorum
  2. UtkuBAYRAM

Ducato-jumper-boxer Yağ Soğutucusu

2022 Fiat Ducatomda yağ çubuğu yok. Onun yerine yağ miktarı gösteren gösterge var. Araç bakımdan yeni çıktı ve 2 çubuk seviyesinde yağ görünüyor. Minimum kısmı tek çubuk. Yani kullanılabilir seviyede. 6lt yağ konuldu. Kullanım kılavuzunda da 6lt konulması gerektiği yazıyor. Ben aynı model yapdan...
  3. UtkuBAYRAM

Ducato Yağ Göstergesi Değişmiyor

2022 Fiat Ducatomda yağ çubuğu yok. Onun yerine yağ miktarı gösteren gösterge var. Araç bakımdan yeni çıktı ve 2 çubuk seviyesinde yağ görünüyor. Minimum kısmı tek çubuk. Yani kullanılabilir seviyede. 6lt yağ konuldu. Kullanım kılavuzunda da 6lt konulması gerektiği yazıyor. Ben aynı model yapdan...
  4. UtkuBAYRAM

Fiat Ducato Yağ Göstergesi Hep 2 Çubukta Sabit Görünüyor

5. UtkuBAYRAM

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Belki sadece faturayı görmek istemişlerdir karavana dönüştüğüne dair. Bu faturaya da ek ötv alacaklarını söylediler mi? Ben de merak ettim. Kanunda sadece aracın faturasına ek ötv ve kdv alındığı yazılıyor çünkü. Gelişmeleri bizimle paylaşabilirseniz sevinirim. Kolay gelsin, yeni karavanınız...
  6. UtkuBAYRAM

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Sormadılar
  7. UtkuBAYRAM

Adblue Deposu Hakkında Teknik Bilgisi Olan Varmı?

Merhabalar karavan dostları. Şu an yurtdışındayım ve bir fiat servisi aramam veya bulduğumda da derdimi anlatmaya çalışmamak adına sizden yardım talep ediyorum. Sorunum şu: 2022 fiat ducato karavanıma bidonla adblue ekledim ve alt taraftan birkaç damla geldi ve kesildi. Ben de eklemeyi bıraktım...
  8. UtkuBAYRAM

Ducato Navigasyonunu Güncelleme Sorunu

Bu aracın kullanıcı arayüz yazılı ı uconnect. Uconnectin kendi sitesine girdiğimde 2020-2024 arası araçların yazılımlarını sadece yetkili serviste güncelleyebilirsiniz diyor. Daha önceki üretimli arsçlsrda usb bellek vasıtasıyla arsç sahibi kendisi güncelleme yapabiliyor. Uconnect bu konuda...
  9. UtkuBAYRAM

Ducato Navigasyonunu Güncelleme Sorunu

2022 Karavan paketli (full paket) Fiat Ducato karavan aracımın Navigasyonunu aylardır güncellemeye çalışıyorum. Başımdan geçenleri paylaşmak istedim ve bilgisi olan varsa yardım talep ediyorum. 2022 model aracın Navigasyon sürümü 2020 model. 2020 sonrası yapılan yolları, köprüleri ve tünelleri...
  10. UtkuBAYRAM

12v Kullanırken Işıklarda Titreme

Benim elektrikçim bu sorunun yaşanmaması için aydınlatma sistemine sizin dediğiniz gibi ayrı hat çekti ve akü ile bu hat arasına dc-dc converter ekledi (Victron). Cihazın girişi 12V, çıkışı da 12V. Sanırım arada buffer görevi görüyor. Belki ayrı hat çekmeden de aydınlatmaların hattını kesip...
  11. UtkuBAYRAM

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Mevcut garip yönetmeliğe bir ilave de ben ekleyeyim. Forumlarda Motokaravanın hız sınırını araştırdığımda kamyonetleremi yoksa otomobillere göremi dikkat etmemiz gerektiği net değildi. Cimere yazdım ve emniyet müdürlüğü plakamı incelediğini ve ruhsat özel taşıt olarak değiştiği için artık...
  12. UtkuBAYRAM

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Denemekte fayda var, teşekkürler.
  13. UtkuBAYRAM

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Vergi dairesi fatura istedi benden. 2. el araçta fatura nasıl kesiliyor bilemiyorum. Noter deki satış beyanı geçerli olurmu ben de merak ettim. Vergi dairesinde çalışan bir arkadaş var ise bilgi verebilirse seviniriz.
  14. UtkuBAYRAM

Motokaravana Ek Yaprak Yay Nezaman Atılmalıdır?

Açtığım konu başlığını, verilen cevaplar doğrultusunda değerlendirerek aracıma yaprak yay attırdım. Aracımın boş ağırlığı 2ton, şu anki mobilyalı hali 3 ton, su+motosiklet+eşyalar ve biz de bindiğimizde 3,5tonu bulmasını bekliyorum. Mevcut yaprak yayın verdiği konforu kaybetmemesi ama bu kadar...
  15. UtkuBAYRAM

Motokaravana Ek Yaprak Yay Nezaman Atılmalıdır?

Aracın üreticisinin mailini bulamadım. O yüzden instegramdan yürüdüm Fiat camper a. Sorumu oraya yazdım. Cevap verirlerse hemen buradan paylaşacağım. Aracı en iyi, üreten mühendisler bilir. Ama alıp kullanan, deneyimleyen yine bizleriz. Herkesten tüm verileri alıp buradan paylaştıktan sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri