Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 242
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,410
Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

_AYCA_' Alıntı:
Teşekkür ederim :smiley:
Tabi bu başlangıç..Bu makina ile ilk defa çekim yapıyorum.Zamanla gelişicektir..
BMW olarak güzel bir grubumuz var.Gezenbilir üyeleri ile tanışınca eminim daha da güzel olacaktır. :smiley:

Zamanla alışırsınız, sonuçta zor bir olay değil teknik olarak. Sadece sizin konuyu yakalamanız ve kompozisyon yapmanız kalıyor.

İlerleyen zamanlarda daha başarılı olacaksınız bizlerde takip edeceğiz.

Bu arada zaten DEFENDER grubuna girmiş gibisiniz, birde BMW tabi daha çok kişi demek. Maşallah maşallah :D :D

Etiketler

bora1071' Alıntı:
ben çok iyi yüzerim ama zorbey şnorkelsiz zor yüzerim diyor ;D

Onada öğretilebiliniyor Boracım, bir kaç fotoğraf vardı ama bulamadım, zodiac tarzı yapılmıştı. Harika fotoğraflardı.

selçukdinç' Alıntı:
Arkadaşlar merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum,daha önce 4X4 bir araç kullanmadığım için bilgim yok ,
bu tür araçlarla özellikle defender la 1 mt derinliğinde bir sudan gectiğimizde aracın içine su giriyormu? cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

:D :D Belki bu fikir verir . Su elbette girer, ama girmesinden ziyade suyun çabuk tahliye olması daha önemli.

th_100_7698.jpg

th_100_7700.jpg

th_100_7703.jpg

th_100_7707-1.jpg

Yavuz Bey sizin araç bile oradan çıkmadaysa, bayağıorijinal bir parkurmuş...

selam bora bir ilan buldum bak istersen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58756.0

birde buna bak sana dediğim bu bunu alacağız kısmetse
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-t-max-ew-11000-12v-vinc-ba-2605-11000-lb-4985-kg/detay

nkurtkaya' Alıntı:
Onur: Yavuz abi fişi çektin mi?

:D :D :D

Naapsın alıştı çocukceyiz TYT lrla geze geze suya girdilermi fiş arıyorlar yoksa koltuk sürücüyü sıkıştırıp öldürme girişiminde bulunuyor :D :D :D

3 GECE 4 GÜNDÜZ TOROSLAR’DAYIZ..!
1.- Gün 26/08/2010 Saat: 06:00 Mersin’den hareket Çamlıyayla / Suçatın’da çadırlı konaklama.
2.- Gün 1.Gün sonunda karar vereceğiz.
3.- Gün 2. Gün sonunda karar vereceğiz.
KATILAN ARAÇ VE KİŞİLER
33 DF 100 Land Rover
Hamdi SEZER – Gazi SEZER – Memet ÖCAL
33 ASK 12 Land Rover
Bora KONUK – Gürcan ÇELİKER
Dost ve arkadaşlara duyurulur. İrtibat : 0 505 6969199
CB FM çağrı kanal 27.215 Mhz - Çayırağası Mobil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri