Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 242
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,411
Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

bugün adanadan misafirlerim vardı. güzel fotoğraflar hilal hanımda çünkü nikon d 90 makina almış :D bendeki birkaç kareyi ekleyim. mersin merkezden atlılar köyü ve oradaki gölet daha sonra sunturas civarında kısa bir tur yaptık.

CIMG6069.jpg

CIMG6074.jpg

Etiketler

Bora selam;

Döktürmüşsün gene, bazen sen mi konuşuyorsun araç mı konuşuyor anlamıyor, karıştırıyorum. :D. Bu arada bizde hafta sonunu GEZENBİLİR FESTİVALİ ne katıldık.

Fotoğralar süper olmuş gene, özellkle en son şelaleye bayıldım.

Selamlar.

bora1071' Alıntı:
bugün adanadan misafirlerim vardı. güzel fotoğraflar hilal hanımda çünkü nikon d 90 makina almış :D bendeki birkaç kareyi ekleyim. mersin merkezden atlılar köyü ve oradaki gölet daha sonra sunturas civarında kısa bir tur yaptık.

Yeni farkettim, Hilal hanım la beraberdiniz ve Hilal hanım fotoğraf makinesi de almış.

Çok sevindim bu işlere ;).

Ayrıntıları bekliyorum.

Selamlar.

o şelalenin olduğu yer o kadar güzelki üst üste iki haftadır gidiyoruz :D (laf aramızda bu hafta daha bir özeldi tabi) ;)

festival fotoğraflarınıza bakacağım. festivale işlerimin yoğunluğundankatılamadım ama land rover buluşması ankara civarında olursa katılmak istiyorum. araca yapılanları beğendinmi abi? birde vinç oldumu kafamdaki eksikler bir nebze tamamlanacak ;D

bora1071' Alıntı:
o şelalenin olduğu yer o kadar güzelki üst üste iki haftadır gidiyoruz :D (laf aramızda bu hafta daha bir özeldi tabi) ;)

festival fotoğraflarınıza bakacağım. festivale işlerimin yoğunluğundankatılamadım ama land rover buluşması ankara civarında olursa katılmak istiyorum. araca yapılanları beğendinmi abi? birde vinç oldumu kafamdaki eksikler bir nebze tamamlanacak ;D

Bora aracına nazar değmez inş. Gıpta ediyorum sana, çalışmalarına hayranım. Biz hala uğraş veriyoruz, nasip kısmet olacak günü bekliyoruz. Festival güzel di fakat biz binek araçla gittiğimizden isteğimiz gibi zevkini alamadık, ayrıca ilk festivalimiz olduğundan biraz acemilkte çektik. Fafat bundan sonra yapılacak olan festivale daha donanımlı ve hazır bir şekilde gideceğiz.

Gezi için Bora Beye teşekkür ederiz. :smiley:
Makinayı yeni aldığım için birbirimize alışma evresindeyiz.Sağlık sorunu,zamanımızın kısıtlı olması ve makinayı yeni öğrendiğim için çok foto çekemedim.Ama çektiklerimi de paylaşmadan olmaz :smiley:

DSC_0514 [800x600].jpg

DSC_0515 [800x600].jpg

DSC_0531 [800x600].jpg

DSC_0534 [800x600].jpg

DSC_0537 [800x600].jpg

İyi günlerde kullanın Hilal Hanım, her zaman güzel kareler yakalamanızı dilerim.

Ayrıca güzel bir ikili olmuşsunuz, iki doğayı sever arkadaş olarak ileride daha farklı manzaralar yakalayacağınıza eminim ve bunlarıda sizlerden bekliyorum.

Tekrar hayırlı olsun fotoğraf makineniz.

Arkadaşlar merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum,daha önce 4X4 bir araç kullanmadığım için bilgim yok ,
bu tür araçlarla özellikle defender la 1 mt derinliğinde bir sudan gectiğimizde aracın içine su giriyormu? cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

selçukdinç' Alıntı:
Arkadaşlar merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum,daha önce 4X4 bir araç kullanmadığım için bilgim yok ,
bu tür araçlarla özellikle defender la 1 mt derinliğinde bir sudan gectiğimizde aracın içine su giriyormu? cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

standart defender kullanıcı el kitabında 60 cm sudan geçer yazıyor bildiğim :D yükseltme kiti ve 85 yanaklı lastik olduğu için ben 70 cm'den geçer diyorum. zaten yan marşpiyel yüksekliği benim araçta 58 cm. şnorkel takılı iken 1 metre sudan geçerken tek gazla stabil olarak geçilirse içine su almadan geçme ihtimali var, denemedim denemek istiyorum ;D ancak su içinde çukur varsa işler karışabilir önceden geçilmiş bilinen bir yer olması önemli burada. sivastan bülent abi nicki kokteknik onun konuları incelerseniz benzinli defenderla nasıl sulardan geçtiğini görebilirsiniz. cüzdan seviyesinden bahsetmişti ;D yani koltukta otururkenki cüzdan seviyesi ;)

bora1071' Alıntı:
standart defender kullancu el kitabında 60 cm sudan geçer yazıyor bildiğim :D yükseltme kiti ve 85 yanaklı lastik olduğu için ben 70 cm'den geçer diyorum. zaten yan marşpitel yüksekliği benim araçta 58 cm. şnorkel takılı iken 1 metre sudan geçerken tek gazla stabil olarak geçilirse içine su almadan geçme ihtimali var, denemedim denemek istiyorum ;D ancak su içinde çukur varsa işler karışabilir önceden geçilmiş bilinen bir yer olması önemli burada. sivastan bülent abi nicki kokteknik onun konuları incelerseniz benzinli defenderla nasıl sulardan geçtiğini görebilirsiniz. cüzdan seviyesinden bahsetmişti ;D yani koltukta otururkenki cüzdan seviyesi ;)
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
:D cüzdan seviyesi bu çok güzeldi :D

bülentin söylediklerini dinleyin ama yaptıklarını yeterli ekipmanınız yoksa kesinlikle yapmayın :smiley:

sertem41' Alıntı:
İyi günlerde kullanın Hilal Hanım, her zaman güzel kareler yakalamanızı dilerim.

Ayrıca güzel bir ikili olmuşsunuz, iki doğayı sever arkadaş olarak ileride daha farklı manzaralar yakalayacağınıza eminim ve bunlarıda sizlerden bekliyorum.

Tekrar hayırlı olsun fotoğraf makineniz.
Teşekkür ederim :smiley:
Tabi bu başlangıç..Bu makina ile ilk defa çekim yapıyorum.Zamanla gelişicektir..
BMW olarak güzel bir grubumuz var.Gezenbilir üyeleri ile tanışınca eminim daha da güzel olacaktır. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR