Yaklaşık 2 aydır araştırma yaptım ve Çin malı dizel ısıtıcılarla ilgili deneme videolarından yorumlara kadar her şeyi çok detaylı olarak inceledim.
Bu kişisel bir araştırma olduğu için kendimi inandırana kadar 2 aylık bir süre geçti. Sonunda ikna oldum ve yaklaşık 20 gün önce sipariş verdim. Bir kaç haftaya ürün gelmiş olur.
İlk etapta karavanım olmadığı için test çalıştırması yapıp uzunca bir süre depoda bekleyecek. İki çocuk okutunca biri Üniversitede) bazı planları mecburen ötelemek zorunda kalıyoruz. Ülkemiz şartları.
Rusya'dan ABD'ye kadar bir çok ülkede kullananların yorumlarını ve videoları izledim.
Benzinle bile çalıştırmayı deneyen çılgınlar var.
O tarz insanların bile çalıştırıp halen yaşadıklarını gördükten sonra alınabileceği konusuna kesin karar verdim.
Zaten dünyadaki bir çok marka orada kendi ürünlerinin üretimini yaptırıp satıyor. Bir çoğunun üzerinde üretim yeri zaten Çin olarak yazılı.
Kendimce tercih sebeplerim
- Avrupa markaların aşırı pahalı olmaları
- Çin ısıtıcıların güç ve performans olarak Avrupa markalara benzer özellikte olmaları
- Hiç bir olumsuz yorum ve videoya rastlamamış olmam.
- Güç olarak yüksek, fiyat olarak düşük olmaları. (Isıtma gücü olarak, enerji tüketimleri aynı)
- Sistem ve yapı olarak neredeyse Avrupa ve Çin ürünlerinin fiziksel olarak % 99 benzer olmaları.
- Yedek parçaların birebir uyumlu olması. (Buji vs.)
- Çin ürünlerinin yeni teknolojiyi daha iyi kullanması (dijital ekran, uzaktan kumanda vs.)
- Fiyat performans olarak Çin ürünlerinin ağır basması.
Alman Ebarspacher ve Webasto markalarında ısıtma güçleri 2 kW ve fiyatlar herkesin malumu. Ben Çin versiyonunu 8 kW ısıtma gücü olarak tahmini gümrük vergileriyle birlikte Çin'den 1.000 gibi bir maliyete alıyorum.
Zaten gümrük vergisi vs. ödediğimiz için takılma veya illegal bir durum söz konusu değil. Serbest piyasa herkes istediğini tercih edebiliyor.
Linkini paylaşıyorum:
US $103.45 23% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Isıtma ve Fanlar'de 12V 8KW oto kaloriferi hava dizel isıtıcı 8kw LCD anahtarı uzaktan kumanda + susturucu park karavan RV karavan kamyon tekneler otobüs AliExpress'da