Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

http://www.4xfourart.com/default.asp
mehmet becce ye buradan ulasabılırsınız.

Etiketler

gültekin bey öncelikle navaranız çok güzel olmuş gülegüle kullanın bendede bordo renkli sizin navaranın aynısındanvar mahsuru yoksa ben lastik ebadınızı öğrenmek istiyorum ve 2.5" body ve süspansiyon kitlerinin fiyatını ve body kitin montajı hakkında kısa bilgi almak istiyorum adanada aracı yükseltebileceğini söyleyen ustalar var fakat bizim burdaki ustaların yükseltme kitlerinden haberi bile yok bu yüzden bu kitleri kendim takmak istiyorum

Bir de helezon yaylarının yanında kollarını da yaptırmak veya getirmek tavsiye ediliyor. Aracın stabilitesinin kaybolduğu söyleniyordu kollarda ki açı değişimi sebepli.

şu andaki pathfinderde defransiyel kilidi yokmu ????

sevgili güzel kardeşim mert sana bir sorum olucak şu an bir alfa romeo 147 binmekteyim kısmetse aldıgım bilgilere dayanarak altı yedi ay içerisinde yine alfa romeonun 149 modelini alıcam sana sorum ben bu aracı aldıktan sonra yerden beş veya altı santimetre yerden yükselte bilirmiyim ve 18 inçlik lastik attıra bilirmiyim varsa tanıdıgın sanayi ustalarının telefonlarını alabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler diledigin herşey gönlünce olsun

genelde arabaya büyük ebatta lastik takınca lift kit yerine daha sert ve kısa yay takıolar.cant ebatındaki artısı yanak kısmından kısarak,lastigin capını aynı tutyorlar.ama siz neden yüklsetme kiti istiyorsunuz??anlayamadım da....

sevgili kardeşim crona birinici 4x4 hastasıyım ikincisi ise alfa romeo hastasıyım alfa romeo yetkilileri alfa roeo araziye girecek dediler sene 2010 fakat ben sapırsızım yeni 149 alıp dedigim gibi yerden yükseltme geniş tabanlı lastikler ve tavan rayı takıp arazı şık bir şehirli arazi aracına çevirmek istiyorum bu konuda başka bilgilerin varsa bilgilendirirsen çok mutlu olurum diledigin her şey gönlünce olsun

anladım kamal.ben cadde tarzı filan diye anlamışdım.ondan zaten yüksetlme kısmını anlayamadım.Umarım bu islemi yapabilrsin ve resimlerini paylasırsın bizimle,gercekten merak ettim bende simdi nasıl olur diye:smiley:

Mitsubishi L200 Yükseltme - Lift Kit ile alakalı yazılan son 10 mesaj için yeni konu açtım.
İyi sohbetler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18031.0

Arkadaşlar bu konu başlığı 185 mesaj ve 10 sayfa ile değişik marka araçların konuşulduğu bir konu haline gelmiştir. Bulunması zor bir hal almıştır. Konu araç markaları ile beraber ayıklanıp ait oldukları yere taşınana kadar anlayışınıza sığınarak kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri