Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,807
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Teşekkürler Salih bey. Umarım gezi güzel geçer de fotoğrafları paylaşabiliriz. İzmir'den selamlar ve sevgiyle...

Etiketler

Bu haftasonu da bir yere çıkamadım. Canım evde oturmak istedi evde belgesel keyfi yaptım. Bu haftasonu da böyle geçti. Gezisiz evde geçti..

Ne zaman ki insanlara guvendim ve sevdim onlara deger verdim

Giybetle kotulukle karsilanan. Giybet ile aptal yerine konan ben oldum.

Demek ki hic degeri yokmus dostluklarin arkadasliklarinin.

Ben de yalniz kalmayi ve yalnizligi ogrendim. Evet yapayalniz geziyorum.

Ama kafam rahat kendimce. Hayatta kimseye de bir sey anlatmak kanitlamak zorunda degilim.

Ben benim bundan sonra boyle kimsenin isine geliyorsa...

Kimsenin de pesinden kosacak halim yok. Herkes de beni nasil bilmek istiyorsa oyle biliyor sonucta...

Ben her zaman ozgurlugu sectigim gibi yine hayatimda ozgurlugu sectim...

Bugun de izbanla gittigim isimden izbanla donuyorum.

Bugun de basta giybetciler olmak uzere kimselere muhtac olmadigim ozgurce hayatimi yasadigim ozgur bir gundu.

Ben ozgurum yalniz ve ozgur bir bireyim...

Bugun de kimselere muhtac olmadan isime izbanla gittim ve sonucta eve donuyorum.

Emek dolu sevgi dolu bir calisma gunuydu.

Herkese izmir den selamlar ve sevgi ile...

Arkadaşlar,

Gönlümden zaman zaman karavan geçse de malesef bir karavan alabilecek maddi durumum yok. Her ne yapıyorsam motorsikletimle solo yapacağım. Kendimi ve bütçemi biraz yazın yapacağım gezilere saklıyorum. Umarım yazın yakın yerlere motorumla tatil yapmaya gideceğim. Hem günübirlik hem de konaklamalı geziler yapacağım gezilerimde pansiyonları kullanacağım. Tek başıma solo özgürce gezeceğim. Hem yakın gezilerimi hem de planladığım Karadeniz gezimi buradan sizlerle paylaşacağım.

Herkese İzmir'den selamlar...

Merhaba arkadaslar.

Bugun de kimselere muhtac olmadan izbanla isime gittim simdi de donuyorum.

Hicbir giybetci yalanci adi insandan bugun de birsey olmadim ve bana bundan bugun de birsey olmadi.

Malesef fitnecilik fesatcilik yapanlar oldu. Hakkimda arkamdan yalan konusanlar oldu.

Onlari da kisa hayatimdan silip attim. Yasam onlarla ugrasacak kadar uzun degil.

Beni isteyen istedigi gibi bilebilir. Ama sonucta ben kim oldugumu biliyorum arkadaslar.

Herkese iyi arkadaslik dostluk yapmaya iyi bir insan olmaya calistim kisa hayatimda...

Arkamdan is cevirip giybet ettilerse beni sirtimdan vurdularsa bu benim sucum degildi.

Hayatimda kimseden de ne birseyini istemis ne almisligim var.

Ama bu yalanci giybetciler icin onemli degildi. Ben ne yaparsam yapayim onlar giybetimi yapacaklardi arkadaslar.

Benim icim ve vicdanim rahat. Herkese arkadasligimin dostlugumun en sevgi dolusunu gosterdigime inaniyorum.

Benim elimde olmayan seyler icin kendimi uzup yipratamam daha fazla...

Kim nasil giybetcilik yapiyorsa yapsin umrumda bile degil.

Sonucta ozgurce geziyorum ve kimseden de bir seyini istedigim aldigim bir yalandir arkadaslar...

Bunlardan da hickimseye hicbir sey olmadi.

Yücel bey sizi saygıyla takip ediyorum... Yapacağınız gezileri ve paylaşacaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler...

Yine küçük şirin evimdeyim. Belgesel kanalı keyfi yapıyorum.

Çarşambayı geçtik haftasonu yaklaşıyor. Bu haftasonu eğer hava musade ederse Urla'daki karavan buluşmasına gitmek istiyorum motorumla solo...

Aslında yağmur için donanımım var. Ama kamp eşyalarını motora nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Kamp eşyalarını üst üste koyup arkaya bağlasam motora inip binmek zor olacak gibi geliyor. Belki de günübirlik bir gezi yapmak daha iyi olacak...

Bugun de kimselere ozellikle de giybetci bazi serefsiz insanlara muhtac olmadigim ozgur bir calisma gunuydu.

Bugun de emek sevgi dolu bir gun gecirdim ve nihayetinde de evime donuyorum.

Kimselere muhtac olmadan yasadigim icin mutlu ve gururluyum.

Her turlu giybetci serefsizi hayatimdan cikarali hayli zaman oldu.

Yalniz ve mutluyum. Kendi keyfime gore ozgurce yasiyor ve geziyorum.

Giybetciler de giybetci olduklari ile kaldilar. Aradan gecen uc yil bu insanlarin mufteri giybetci olduklarini ve asil ikinci sinif insanlarin da ta kendileri olduklarini gosterdi.

ALlaha beni kimseye muhtac etmedigi ve utandirmadigi icin her gun sukrediyorum.

Ben kendi halinde yasayan ozgur bir insanim ve hickimse insanlara yakismayacak giybetler ederek bana bir fenalik yapamadi arkadaslar.

Sonucta ozgurum ve basim dik yuruyorum. Basimi one egecek hicbir sorunum yok.

Bugun de sirin ufak sıcacık evime geldim. Evimde belgesel izliyorum. Haftasonuna bir gün kaldı. Bu haftasonu Urlaya Karavan buluşmasına gideceğim.

Haftasonuna girdik. Bu haftasonu kimselere bagimli olmadan ozgurce nereleri gezecegiz bakalim.

Simdi trendeyim eve donuyorum. Bir calisma haftasini daha bitirdim.

Bu haftasonu urla da karavan bulusmasi var oraya gidebilirim.

Veya kemalpasa ovacikta izmir ofroadin duzenledigi bir kamp var.

Ozgurce bu iki etkinlikten birine katilabilirim.

Ben ruhu ozgur bir karavanciyim.

Bugün de küçük şirin sıcacık evime geldim. Haftasonu başladı. Bu haftasonu nasıl bir gezi yapabileceğim bilmiyorum hava ise yağmurlu görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.