Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,811
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Evime donmek uzere izbandayim motorsiklet kullanmadigim zamanlarda ise gitmek icin siklikla izban kullaniyorum hem rahatca seyehat ediyor hem de ulkemin yakit ekonomisine katkida bulunuyorum hem de karbon ayakizimi kucultuyor toplu tasima kullanarak cevrenin korunmasina katkida bulunmus oluyorum. Herkese izmirden ve izbandan kucak dolusu selamlar bu haftasonu nasil bir gezi plani yapacagima henuz karar veremedim kararsizligimin sebebi havanin yarin yagmurlu gosteriyor olmasi aslinda yagmur riski olan gunlerde motorlu solo ozgur gezilerimi yapmiyorum arkadaslar cunku motorla gezerken yagmur sikinti oluyor hem yollarin kayganlasmasi hem de islanma problemleri yuzunden yagmurda cikmamaya ozen gosteriyorum iste boyle arkadaslar ben motoruyla solo geziler yapan ozgur ruhlu bir insanim arkadaslar...

Etiketler

Yeniden ufak şirin küçük tamı tamına bana göre olan evceğizime geldim. Yarın gezi ihtimali olması dolayısıyla çamaşırlarımı bugün yıkayacağım. işim var yani...

Arkadaşlar,

Yazın motorumla solo özgürce yapacağım Doğu karadeniz turum için bir miktar para biriktirdim inşallah bu yaz bu geziyi yapacağım. Selamlar...

Arkadaşlar,

Bugün de hava yağmurlu olduğu için evimdeydim evde bira çerez ve belgesel keyfi yaptım. Temizlik yapmadım gene kaldı temizlik..

Bugün de evde keyif yaptım yağmur ihtimali yüzünden hiçbir yere çıkmadım. Bu haftasonu da böyle geçti inşallah önümüzdeki haftasonu havalar güzel olur bari de bir yerlere kaçarım motorumla solo özgürce...

Gamla kederi sildim attim. Giybetci serefsizleri de hayatimdan sildim attim arkadaslar motorsikletimle solo ozgurce geziyorum ve hayatimda isime gucume bakiyorum arkadaslar

Motorsikletimle ozgurce solo geziyorum hicbir giybetciyle hicbir isim yok o nlari hayatimdan temizleyip attim arkadaslar motorsikletimle ozgurce solo gezmeye devam ediyorum ve edecegim

Bugun aybasi hickimseye muhtac olmadan ozgurce borclarimi odeyecegim gun. Ev aldigim icin cok fazla borcum var. Borclarimi odedikten sonra ancak karnimi doyuracak kadar param kaliyor olsun ben yine de cok kucuk butceler de olsa gezmek icin para biriktiriyorum ve ben hickimselere muhtac olmadan ozgurce yasadigim ve borclarimi odeyebildigim icin allaha sukrediyorum benim bu hayatta kimseye bir zararim dokunmadi buna ragmen arkamdan giybet edenler oldu o da onlarin kendi gunahlari benim bu saatten sonra bu giybetci insanlardan birakin maddi manevi bir yardim beklemeyi kendilerine verecek selamim bile kalmadi oyle kirdilar incittiler beni olsun bu da gececek biz de iyiyi kotuyu gormus tanimis oluyoruz bu da hayatta bir tecrubedir aci bir tecrubedir ama tecrubedir arkadaslar malesef herkesten herkese dost yada arkadas olmuyormus. Herkesin hayirli arkadaslar edinebilmesi dilegiyle izmir den selamlarimla...

Bugun maas gunu oldugundan kendime iskender ismarladim birazdan bankaya gidip ev kredisi borcumu odeyecegim iste ben boyle basit yasayan basit bir insanim evim var oturuyorum isim var calisiyorum motorum var geziyorum arkadaslar hersey cok basit hic de giybet yapacak bir durumum yok arkadaslar ben halktan bir insanim halk adamiyim kisaca...

Cok sukur calisiyorum ve kendi helal parami fazlasiyla hak ederek isimin hakkini hem emek hem de sevgi olarak fazlasiyla veriyorum. Bunlar icin hergun allaha sukrediyorum. Ben herkesle dost arkadas olan gulec yuzlu ve iyi niyetli bir insandim bana acimasizca giybet ettiler hasta oldum herkesden bir fenalik bekleyen kafasinda sacma sapan sanal kuruntulari olan sizofrenik bir hastaliga yakalandim ama artik hicbir giybetciden etkilenmeyecek kadar gucluyum ailem beni seviyor ogrencilerim ve is arkadaslarim beni seviyor herkes hastaligim yuzunden bana yardimci olmaya calisiyorlar ben de ilaclarimi aksatmadan kullaniyorum ve artik cok daha iyiyim en azindan kendime guvenim yerli yerinde ve hayata dair planlarim var yapmak istediklerim var. Giybetciler mi onlardan kurtuldum hayatimda temizlik yaptim artik arkadaslik dalresinin icine giremezler dolayisi ile beni uzemezler beni hickimse giybet yaparak uzemez ve incitemez cunku ben iyi bir insan ve cok da iyi bir ogretmenim ve ben bunu cok iyi biliyorum arkadaslar bana ikinci sinif insan muamelesi mi yapiyor yapsin bunun icin niye ben uzuleyim ki bu o kisilerin kendi ayiplari kendi medeniyetsizlikleri arkadaslar iste boyle arkadaslar ben iyiyim ve hayata tekrar iyi gozlerle iyi ve ugurlu dusuncelerle bakmaya calisiyorum arkadaslar tum olumsuzluklara ve olumsuz yurekleri olan insanlara ragmen hem de onurumla yasamaya ve hayata tutunmaya calisiyorum ve bunuda basariyorum cok sukur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri