Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 267,430
Bugün evdeki bagetlerden güzel bir sebzeli fırında tavuk yapıyorum efendim. Şükürler olsun kimselere muhtaç değilim bugün de...

Yücel bey esasında haftasonlari karavanda gecirseniz bile yeter. Cuma giriş, Pztesi çıkış olsa ne güzel olur.

Gölbaşı'da güzel ikinci el kitapçılar var. Arada gezmem lazım. Gölbaşı'dan ihtiyaçları gidermeye alışacağız önümüzdeki dönemde. Artık tam zamanlı köy yaşamında olacağız...

Ben görevimi yaptım. Oyumu kullandım. Sandıktan çıkan sonucu demokratik olarak kabullenmek zorundayım. Umarım Türkiye için hayırlı olsun...

Norvec'te yaşamıyoruz hocam.
Norveç'te yaşayan bir öğretmen olsaydım, 17. Görev yılımda kesin hem evim hem de en güzelinden motokaravanım olurdu ve her yıl Türkiye'ye gelip, şimdilerde vatandaşı olarak gezemez olduğum ülkemi de çatır çatır gezerdim. Tıpkı onların yüzlercesinin yaptığı gibi... Kim kimi kıskanıyo şimdi. Bilemiyorum.

Neyse bu lafların anlamı yok, Ne Türkiye Norveç olabilir, Ne de ben vatanımı bırakabilirim. Bir Norveçli Öğretmenle aramda dağlar dağlar kadar fark olsa da sahip olduklarımla yaşamak ve kendimi mutlu edecek, beni özgür hissettirecek bir şeyler yapabilmek zorundayım. Ama bak Avrupa bizi kıskanıyor söylemini yemiyoruz efendim.