Bugün Güçlü ile önce sanayii'ye gittik. Güçlünün antifrizi ölçtürdük. -25 çıktı. Sonra bir lt yağ ilave ettik. O da eksik olmasın. Sonra da Güçlü ile köfteci Yusuf'a geldik.
Bugün Motosikletimle solo geziler yaptım. Aküsünü öldürmeyecek kadar çalışmasını sağlamak durumundayım. Angara'da yaşamak güzel. Motosikletimle çıktığımda hep gezmeyi sevdiğim yerlere sürüyorum. Bu sürüşler beni mutlu edebiliyor...
Bu toplumda sadece kendim oldum diye akılalmaz iftiralara ve hakaretlere uğradım. Bu toplum hiç sevgisiz ve birbirine saygısız bir toplum. Olsun bee. Bir akıllının dediği gibi, Yaşamaya mecbursun!... Biz yine Dünya'ya tertemiz penceremizden bakacağız... Yılmak yok. Yola devam...
Biz ne için biraraya gelmiştik, Sevgi için, Dostluk için... Güzel değerlerimiz için bir aradaydık ateşin başında.... Tekrar olacağız, Yeniden ve yeniden. Bütün cahilliği ve karanlığı yenene kadar hep kamplarda olacağız. Biz kampçı gezginleriz. Atamızın açtığı bu yolda ilerliyoruz.
Bizim kapımız umutsuzluk kapısı değildir. Gel, Ne olursan ol, Yine gel. Bizim yanımızda kendine bir yer bulacaksın. Biz kampçı gezginleriz. Kamp yaparak var olduk. Son nefese kadar da böyle yaşayacağız.