KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet, Ücret 250TL, Elektrik var. Malesef bir tane klozet var o da bayanlar tarafında ama bunu erkekler de kullanabiliyor. Çok güzel bir yer, Mutlaka gidin, Pişman olmazsınız.
Bugün önce Ostim'e gittim ve arabanın Egzos emisyon muayenesini yaptırdım. 180 küsür lira tuttu. Malesef Kredi kartı geçerli değil. Sonra Sincan'a sürdüm ve Önal Karavan'a arabanın içindeki yatağı aldırdım. Şimdi yarınki muayene için hazırız. Bakalım inşallah Güçlü tek seferde geçer muayeneyi de...
Evet, Ücret 250TL, Elektrik var. Malesef bir tane klozet var o da bayanlar tarafında ama bunu erkekler de kullanabiliyor. Çok güzel bir yer, Mutlaka gidin, Pişman olmazsınız.
Güçlü ile yol almaya başlayalı altı yıl oldu. Onu hem çekici araç, hem normal araç hem de mini kampervan olarak kullanıyorum. Bu kullanımlarımdan memnun kalıyorum. Ford güzel araç üretmiş. Hiç parça sıkıntısı da yaşamıyorum. Hangi parçası lazım olsa hep kolayca buluyorum. İşte bana da zaten böyle ekonomik bir araç lazım.
Sabah ücretimi ödeyip kamptan ayrıldım. Çok keyifli bir yoldan Kızılcahamam'a yarım saatte ulaştım. Vadi Konağı lokantasında bi çorbacık içip buranın harika sucuklu yumurtasıyla kahvaltıyı hallettim