İnternetten iki tane plastik komidin sipariş ettim. Kullandığım portatif gardrop yamuluyor, neredeyse düştü düşecek. Bunun yerine Plastik komidinlere koyacağım eşyalarımı. Mobilyacıdan gardrop fiyatı aldım 8350 dediler. Bu kadar para vermenin alemi yok. İki plastik komidin bana 840 liraya geliyor. onların da fiyatı artmış...
Lojmanı zaten çok sayıda plastik ve portatif malzemelerle döşemiştim. Böyle de devam etsin. Basit, işlevsel ve ekonomik... İşte benim altın üçgenim budur.
İşte böyle sizlere yine yaşadığım yerlerle ilgili birkaç sokak güzelliği paylaşıverdim. Benim düşünceme göre çekilecek her türlü güzellik sokakta hazır beklemektedir. Önemli olan sokağa çıkabilmektir. Paylaşımlarımı kimse beğenmiyor olsa da sonuna kadar çektiğim güzellikleri anonim olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. İyilik yap, denize at. Balık bilmezse halik bilsin.
Hocam, siz paylaşmaya devam edin lütfen. Bende o fotografları ve hayattaki anlamın çok derinlerde değil, hemen gözümüzün önünde olduğuna inananlardanım. Foruma sık giremiyorum, o sebeple tüm fotograflarınız için beğen butonuna basmasam da beğendiğimi bilin istedim.
İzmirden selamlar.
Hocam, siz paylaşmaya devam edin lütfen. Bende o fotografları ve hayattaki anlamın çok derinlerde değil, hemen gözümüzün önünde olduğuna inananlardanım. Foruma sık giremiyorum, o sebeple tüm fotograflarınız için beğen butonuna basmasam da beğendiğimi bilin istedim.
İzmirden selamlar.