Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,450
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

BİM'de katlanıp çok küçük boyutlarda taşınabilecek yağmurluklar buldum. Fiyatı: 4.95 TL
Bedenler: S - M - L - XL Renk: Açık bej - Lacivert
Ben aldım iki tane. Fiyatına oranla oldukça kaliteli görünüyor. Elbette Çin malı olduğu için plastik kalitesinin standartlara uygun, sağlığa zararlı olmadığını iddia etmek güç. Garip bir koku var plastiğinde. Balkonda havalandırmaya bıraktım şimdilik :D

Etiketler

Ben iki tane aldim. Yere baglamak lazim. Hic baglamadim. Ama ani ruzgarlarda ucuyor ve kiriliyor diyor.
Ayrica bunlar yagmur geciriyor. Uzerine bir naylon atmak gerekibilir. Ama yazin super kolay ve pratik. Kacirmayin. Hatta sirf karavanda degil bir cok yerde kullandim ben bu yaz.
Biz butun avd takimi olarak bu cardaklarla donandik. Yan yana koyunca da altinda upuzun bir sofra kurabiliyoruz.

Abi ben dün baktım bulamadım acaba başka mağazalarda varmı çok merak ettim çok güzel olur bence düşünsenize arabadan az uzakta bir mekan var ve araba oraya giremiyor mesela yanınızda küçük bir dere su akıyor ve masayı kurup derenin içinde paçalar sıvalı kahvaltı yapmak istiyorsunuz ;D (ne fantazi ama) işte burada o tente yardıma koşuyor.bugün diyer mağazaları bir dolaşayım belki bulurum.

Ben avrupa yakasında birkaç Bim mağazasına baktım bulamadım görevliye sordum Anadolu yakasına sadece dağıtılmıştır bölgesel üründür dediler,bende Levent abiden rica ettim bir tanede bana aldı sağolsun kendisi denemiş ve çok kullanışlı olduğunu söyledi.

tente ihtiyacı olan arkadaşlar alabilirler kurulması ve toplanması çok basit bir dakika bile sürmüyor evladiyelik bir ürün değil ama en az iki üç sene problem çıkaracağını zannetmiyorum. yolda çay molasında bile kullanıp kaldırabileceğiniz kolaylıkta. zaten bir sene kullansanız parasını çıkartır :D
(sevgili Cem bence seninde çok işine yarar)

Çok teşekkürler Levent abi zahmet oldu sana inan çok merak ediyorum sen anlatınca heyecanlandım.
Geçen seneden aklımda olan bir üründü o,İnsel abinin aldığı ürünle aynımı bilmiyorum ama prensip olarak çalışması aynı zannedersem.

Levent Bey ben Anadolu yakasında bir kaç BİM'e sordum, yoktu. Hangi şubesinden aldınız oraya bakayım.

İnsel beyin anlattığı sistemle aynı, belkide aynı ürün bilemiyorum

aslanahmet' Alıntı:
Levent Bey ben Anadolu yakasında bir kaç BİM'e sordum, yoktu. Hangi şubesinden aldınız oraya bakayım.

maltepe yalı mah. m.fevzi çakmak cad. bim'den aldım arkadaşlar ellerinde en son dört adet vardı

Levent abi, yağmur geçiriyorsa benim işime pek yaramaz. Güneşle fazla sorun yaşamadım. Yağmurla daha ciddi sorunlarım oldu. Ayrıca kapalı üst bagaj edinemezsem arabamda kibrit kutusu dahi koyacak yer kalmadı. :D

Bana bu ürünün yazın geldiğini, bir daha da gelmediğini söylediler...

haldun bey ben sabah erkenden gittim aldım son iki adet kaldı üstteki adresi yazılı bimde var

orsaalabanda' Alıntı:
Levent abi, yağmur geçiriyorsa benim işime pek yaramaz. Güneşle fazla sorun yaşamadım. Yağmurla daha ciddi sorunlarım oldu. Ayrıca kapalı üst bagaj edinemezsem arabamda kibrit kutusu dahi koyacak yer kalmadı. :D

ağbeyimde kangoo var arka bagaj kapağı tarafında bu tente kurulduğu zaman çok iş göreceğini tartışınca sen aklıma geldin ve ciddi kafama yattı, hatta yanları kumaş perdelerle kapatıp akşam rahatca yatılabilir diye düşündük, yağmur geçirse bile çözümü var kumaşlara sürülen ve su geçirmezlik sağlayan kimyasallar var

Maltepe Bim de bulunan tente'den 1 tanede ben aldırdım. Son 1 adet kaldı.
Levent Kardeşim adres için teşekkürler,
Selçuk...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri