Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
Hepimizin takım kutuları veya çantaları var. Bendeki 48cm lik bir Plano, dikdörtgen bir kutu şeklinde üstte de ayrılabilir bir rafı var. Standart tasarım.
Kullanımda en büyük eziyet, lazım olan takımın genellikle taa altlarda kalmış olması. İkinci eziyette yorgun argın tamiratınız bittiğinde herşeyi yerine geri yerleştirmeniz gerekliliği. Takım sayısı arttıkça öyle rastgele kutuya atamıyorsunuz, sığmıyor...
Bu konuda birileri düşünüp çözüm bulmuştur diye bir araştırma yaptım internette. Önce rulo şeklinde katlanabilecek kumaş takım çantalarına baktım. Onlarda da her şeyi yine "yerine yerleştirmeniz" gerek. Kılıfa uymayacak takımları da kullanamıyorsunuz.
Sonra nette aşağıdaki ürünü buldum. Aslında eski bir icat, 1970li yıllarda yapılmış, bir ara çok popüler olmuş, sonradan milletin hatıralarında kalmış.
En önemli avantajı biri büyük sandık şeklinde 18 farklı gözden oluşması ve ruloyu açtığınızda tüm alet edevatı aynı anda görerek kullanabilmeniz.
İşiniz bittiğinde de kutuları birbiri üzerine "rulo yaparak" kutuyu kapatıyorsunuz.
Üstteki bölmenin altı diğerine kapak olduğundan takımlar dökülmüyor ve karışmıyor.
Öngörmediğimiz bir şey yoksa çok iyi bir fikir; göreceğiz bakalım.
Almanya da bulup sipariş ettim, alınca pratikte de gerçekten iyi bir fikir mi göreceğiz...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]