suyabatmaz
Zirve
Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk...
Hoşgeldin Bebek
Herkese Merhaba,
Ceyhun Bey, Defender ile ilgili duyduğunuz '' yokuşlarda kamyonlar bile sollar'' cümlesi 300Tdi için değil, 2.5 düz dizel Defender'lar için geçerlidir ve doğrudur.
300 Tdi Defender, normal binek otomobiller kıvraklığına - ara hızlanmalarına ve sürüş özelliklerine çok yakındır.
Barış
ceruto' Alıntı:Merhaba Tevfik bey
Öncelikle araciniza kavustugunuz icin sizi cani gönülden tebrik ederim. Cok güzel bir arac umarim gönlünüze göre toplamak kismet olur. ALLAH kazasiz belasiz kullanmayi nasip kismet etsin. Bende 3000 tdi motoru cok merak ediyorum defender sevdalisiyim ama beni tek düsündüren cok yavas oldugunu okuyorum yani yok kamyonlar falan yokus yukari sollarmis gibi ne bileyim bunun gibi yani sizden ricam bu konuda görüslerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim bu motor en fazla kac yapiyor uzun yolda; kalkislardaki durumu nedir. Birde cok gürültülümü calisiyor, yani Ankaradan Izmire kadar kullandiniz sonucta mutlaka bir tecrubeniz olmustur. Tekrar hayirli olsun diyorum TEBRIK ediyorum selamlar
Ceyhun
Herkese Merhaba,
Ceyhun Bey, Defender ile ilgili duyduğunuz '' yokuşlarda kamyonlar bile sollar'' cümlesi 300Tdi için değil, 2.5 düz dizel Defender'lar için geçerlidir ve doğrudur.
300 Tdi Defender, normal binek otomobiller kıvraklığına - ara hızlanmalarına ve sürüş özelliklerine çok yakındır.
Barış