Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deanvefikizgi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,064
Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :smiley: Hoşgeldin Bebek :smiley:

maşallah aracınız cok güzel kazasız belasız................

Etiketler

hayırlı olsun Vefik bey..kazasız belasız binmek nasip eylesin Allah. aracı kaca aldıgınızı da yazarmısınız?

Vefik bey hayırlı uğurlu olsun...
Bende defender savdası olanlardanım ve 300 tdi banada cazip geliyor. anladiğim kadarıyla aracı aldığınız yaşar bey ankara esnafı biraz bilgi almak için nasıl ulaşabilirim Adres yada telefon olabilir..
yolunuz açık olsun....resimlerinizi bekliyoruz..

üstad hayırlı uğurlu olsun....tabii böyle bir defender ın izmirde olması benim içinde ayrıca güzel birşey..trafikte görebileceğimiz defender sayıları arttı... ;D ;D..

Öncelikle tekrar tekrar tüm güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim :smiley:

Aracı satın aldığım kişinin Numarası şöyle:

Yaşar Erkan: 05383312305

Volkan Bey, İzmir'de bend sıklıkla Defender görüyorum. Ancak bunlar hep aynı yerde park etmiş halde duruyorlar... :smiley: Ben İzmir-Hatay'da oturuyorum. Evim Susuzdedeye yakın. Burada 2 tane Defender var. Ama aylardır aynı yerde park etmiş haldeler. Sanırım ikiside aynı kişiye ait. İzmir'de daha önce 1 tane aktif araç gördüm oda zaten çevik kuvvetindi galiba.. :smiley:

SAYGILARIMLA

hayrlı olsun darısı olmayana .kazasız belasız kullanmayalar.

kazasız belasız kullanmalar yazacaktım.kusura bakmayın hem telefona bak hem yazı yaz ma olayını beceremeyince hata oldu. düzelteyim..tekrar gec te olsa hayrlı olsun.ve sselam.

Volkan Bey, İzmir'de bend sıklıkla Defender görüyorum. Ancak bunlar hep aynı yerde park etmiş halde duruyorlar... :smiley: Ben İzmir-Hatay'da oturuyorum. Evim Susuzdedeye yakın. Burada 2 tane Defender var. Ama aylardır aynı yerde park etmiş haldeler. Sanırım ikiside aynı kişiye ait. İzmir'de daha önce 1 tane aktif araç gördüm oda zaten çevik kuvvetindi galiba.. :smiley:

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğimle..

Hatay'da 2 durak ötenizde de bi Series ben de var, İzmir grubu büyüyor muyuz nedir :smiley:
En kısa zamanda dede :D ve torunu bir araya getirmek dileğiyle...

Gerçi parçacıyı bulmuşsunuz, yorum yapan amcayı da tahmin eder gibiyim, ola ki bir ihtiyacınız olursa( neyin nereden alacağınız yaptıracağınız konusunda vs ) yardımcı olmak isterim...

Selamlar, Sevgiler..

vefik abi defenderin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.bende defender hastası olmaya başladım şimdiden bakalım ben ne zman kavuşacagım defendera :smiley:abi aracın fiiyatı hakkında bilgi verirmisin tesekkur ederim simdiden.

Aracınız hayırlı olsun. Allahım kazasız, belasız,sıkıntısız, zevkle sürmeyi nasip eder inşallah.

Abi hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah. Saygılar , :smiley: :smiley:

Sevgili Badleon ve Freegraf; Çokkk çok teekkür ederim güzel dilekleriniz İçin. Dilerim ki tez zamanda sizde kavuşursunuz minik canavarlarınıza :D

Sevgili Ozcour; İzmir ailesine hoşbulduk :smiley: Aracı daha almadan, almayı hayal ederken çokaraştırmıştım nerede ne var nedir falan diye. Onu avantajı. Birde buradanda çok şey öğrendik tabii. Ama ne zaman ihtiyacım olsa sizin gibi büyüklerimizi yanımızda bilmek çok büyük bir cesaret veriyor insana ;) Dilerim tez zamanda sokaklara çıkarım ve izmir grubu bir çatalkaya turu falan yaparız mangallı falan :D

Sevgili Yanıkog; Tüm güzel dileklerin için sanada çok teşekkür ederim.. Ne yalan diyim bende Grand Picasso C4 var Cıtroen. Ama bu Defendarın tadı bambaşka. Sınır yok kesinlikle tavsiye ediyorum :smiley: Aracı aldığım fiyatı söylemem pek doğru olmaz :D Ama Çok iyi insanlara çok ballı bir dönemde denk geldim diyeyim kısaca :D Dilerim sizde bu araçlardan birine en ytakın zamanda sahip olursunuz :D

Sevgili Taha; Çok teşekkür ederim.. Ah keşke bitsede artık kavuşsam :smiley: Ancak yavaş yavaş herşeyi çok güzel olmaya başladı bittikten sonra hikayesini ve yeni fotoğraflarını buradan paylaşıcam :smiley:

Sevgili Doğacı Maceracı; Çok teşekkür ederim. Umarım bu araçlardan birine nasip olmak sizede en yakın zamanda kısmet olur :smiley:

Sevgili Assasin; Çook teşekkür ederim :smiley: Ekliyet işi noldu? Umarım huzurla Defenderla sokaklarda gezersin sende en yakın zamanda :D Babana'da selamlar saygılar :D

Tekrar tekrar tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :smiley:

Sevgi ve Saygılarımla

deanvefikizgi' Alıntı:
Sevgili Assasin; Çook teşekkür ederim :smiley: Ekliyet işi noldu? Umarım huzurla Defenderla sokaklarda gezersin sende en yakın zamanda :D Babana'da selamlar saygılar :D

Sevgi ve Saygılarımla
Son 7 ay abi ,
Saygılar Bizden. :smiley:

Merhaba Tevfik bey
Öncelikle araciniza kavustugunuz icin sizi cani gönülden tebrik ederim. Cok güzel bir arac umarim gönlünüze göre toplamak kismet olur. ALLAH kazasiz belasiz kullanmayi nasip kismet etsin. Bende 3000 tdi motoru cok merak ediyorum defender sevdalisiyim ama beni tek düsündüren cok yavas oldugunu okuyorum yani yok kamyonlar falan yokus yukari sollarmis gibi ne bileyim bunun gibi yani sizden ricam bu konuda görüslerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim bu motor en fazla kac yapiyor uzun yolda; kalkislardaki durumu nedir. Birde cok gürültülümü calisiyor, yani Ankaradan Izmire kadar kullandiniz sonucta mutlaka bir tecrubeniz olmustur. Tekrar hayirli olsun diyorum TEBRIK ediyorum selamlar

Ceyhun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR