Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,157
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Arkadaşlar daha çok resim var sağolsun co-pilot Haluk abi ve recep abi bol bol çekmişler, fırsat oldukça ekleyeceğim. İlk fotoların 3 araç üzerine olmasının sebebi diğer araçların bu engeli aşmak yerine alternatif yol bulup direk tepeye ulaşmasından kaynaklanmaktadı. Hatırlatayım dedim. ;D
Sonra hani bi tek 3 araç mı kaldı olmasın ;D

DSC_0178.jpg

DSC_0179.jpg

DSC_0180.jpg

DSC_0185.jpg

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

elinize sağlık Özer bey, çok güzel özetlemişsiniz, 3 aracın ilk rampa aşımında oluşturulan Voltran gücü arazi tip vinç görüntüleride gelecektir herhalde.Video çekimleri bende, düzenleyip yüklemeye çalışacağım....Özer bey, Burak kardeşimiz diğer araçlar, alternatif yol falan diye birşeyler yazmış, böyle birşey varmıydı , siz hatırlıyormusunuz.... ;D ;D ;D

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık

olcay bey yakalayamadık diye düşünmüştüm ama sizin etaba giriş resminizin ufak bir kısmını burak kardeşimiz fotosunu çekmiş ...gerçi önemli olan karşıdan 4 tekerin de havada olduğu andı ama neyse...

Geçici hafıza kaybı olabilir ;D Resimleri görünce hatırlamanıza yardımcı olu ;D

olcaytogezer' Alıntı:
elinize sağlık Özer bey, çok güzel özetlemişsiniz, 3 aracın ilk rampa aşımında oluşturulan Voltran gücü arazi tip vinç görüntüleride gelecektir herhalde.Video çekimleri bende, düzenleyip yüklemeye çalışacağım....Özer bey, Burak kardeşimiz diğer araçlar, alternatif yol falan diye birşeyler yazmış, böyle birşey varmıydı , siz hatırlıyormusunuz.... ;D ;D ;D

DSC_0187.jpg

DSC_0189.jpg

DSC_0190.jpg

DSC_0191.jpg

devam

Haluk abi bi ara ulen bunlar çekemiyecek ben bi el atsam gelir mi diye düşündü ;)

DSC_0224.jpg

DSC_0225.jpg

DSC_0227.jpg

DSC_0228.jpg

DSC_0229.jpg

Sonra bizde gaza geldik ve olur mu olur, çekeriz dedik bi asıldık, hooop koskoca range çıkıverdi

DSC_0322.jpg

DSC_0351.jpg

DSC_0355.jpg

DSC_0362.jpg

Evet, seriye alıp çekim yapılmış, hepsini koysam çok fazla resim yapıyor.Arka arkaya hızlı bakınca hakkaten film gibi oluyor. hatta egzostan duman çıkışını bile görebiliyorsunuz. Ama ayıklamak durumunda kaldım tabi.
Çünkü daha çok resim varrr. Ekle ekle bitmiyo. ;D

hasan uyg' Alıntı:
burak resimleri çok güzel yakalamışsınız..film gibi.

bu sefer sadece fotoğrf çektik, bir dahaki sefere de aracın şoför mahalinde olmak isterim ona göre...
Selamlar
Recep

Bakkan' Alıntı:
Evet, seriye alıp çekim yapılmış, hepsini koysam çok fazla resim yapıyor.Arka arkaya hızlı bakınca hakkaten film gibi oluyor. hatta egzostan duman çıkışını bile görebiliyorsunuz. Ama ayıklamak durumunda kaldım tabi.
Çünkü daha çok resim varrr. Ekle ekle bitmiyo. ;D

ne demek Recep abi, her zaman :smiley: Bizi yetersiz mi buldun yoksa ???

umherziehender' Alıntı:
bu sefer sadece fotoğrf çektik, bir dahaki sefere de aracın şoför mahalinde olmak isterim ona göre...
Selamlar
Recep

Özer abi öncelikle çok güzel anlatmışsın valla ;D
bir arkadaşı( o kendini bilir) ellerimizle çektik çıkardık; iterek çalıştırdık ;D yemişim vinci, kol gücü gibisi var mı ;)
Her şey bir yana gerçekten güzel bir gündü ama keşke daha fazla yol alabilseydik, Haldun abi'yi de unutmamak lazım.. Yardımları inkar edilemez,
Ha bir de unutmadan Haldun abi'nin sonradan kurtarmaya gittiği aileye de geçmiş olsunYaklaşık 300 civarı fotoğraf var ben de ilk fırsatta yükleyeceğim merak etmeyin.... ;)

hasan uyg' Alıntı:
olcay bey yakalayamadık diye düşünmüştüm ama sizin etaba giriş resminizin ufak bir kısmını burak kardeşimiz fotosunu çekmiş ...gerçi önemli olan karşıdan 4 tekerin de havada olduğu andı ama neyse...
evet ya, bir de önden olsaydı çok iyi anı olacaktı... :-\bir çok araç için sıradan olan bu hareket bizim gariban için olağanüstü sayılır, neyse belleklerde kalanla bir süre idare eder, tekrarladığımızda yakalamaya çalışırız...Burak kardeş, ellerine vizörüne sağlık hakikaten fotoroman gibi çalışmışsın, ben video yüklemeye çalışmayayım bari..... :smiley:

Rica ederim ama alkışlar, co-pilotlar Haluk ve Recep abi içn. Çünkü fotoğraflama işini dönüşümlü olarak onlar yaptı.
Bende teşekkür ediyorum kendilerine
resimler devam edecek

olcaytogezer' Alıntı:
evet ya, bir de önden olsaydı çok iyi anı olacaktı... :-\bir çok araç için sıradan olan bu hareket bizim gariban için olağanüstü sayılır, neyse belleklerde kalanla bir süre idare eder, tekrarladığımızda yakalamaya çalışırız...Burak kardeş, ellerine vizörüne sağlık hakikaten fotoroman gibi çalışmışsın, ben video yüklemeye çalışmayayım bari..... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR