Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,061
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Ama Haldun abi yardıma doymuyor. duyuyoruzki Renault 19 ile bir aile çamura saplanmış. İlk önce inanamıyoruz Renault 19 diye söylenince ama hakkaten doğru çıkıyor. Atladığımız gibi Haldun abiyle olay yerine intikal ediyoruz ve aileyi aracıyla beraber çamursuz bölgeye aktarıyoruz. Haldun abi teşekkürler.

Arkadaşlar benden bu kadar. Hafif zevkli bir anlatım yapmaya çalıştım. tabiki anlayışınıza sığınarak. Hatamız varsa affola.
Görüşmek üzere.

DSC_0464.jpg

DSC_0466.jpg

DSC_0469.jpg

DSC_0472.jpg

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Burakcığım, benim ön plakayı bıraktık orada, rastladın mı???? ;D ;D ;D

Maalesef, olmazsa bahara bir gider bakarız ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:

günün kahramanı hadun ağbi olmuş ;)

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık

burak anlatım süper. bundan iyisi can sağlığı.sürükleyici bir dizi film..bu arada olcay bey bende off road gezimde plakamı kaybetmiştim..ve artık plakamı sökmek istesem bile sökülmeyecek vaziyette...

yaaa ne kadar maceracı bir aileye denk gelmişiniz ne işleri varmış 19 europa ile orada yaaa hayret bişey yaaa

Demek ki off-road genlerimizde var, bir şekilde bunu yaşamaya çalışıyoruz. ;D

c@n' Alıntı:
yaaa ne kadar maceracı bir aileye denk gelmişiniz ne işleri varmış 19 europa ile orada yaaa hayret bişey yaaa

Arkadaşlar öncelikle beni de yanına alarak geziye götüren arkadaşım Barış'a, orada tanıştığım Burak,Tayfun,Özer abi, Olcayto abi,Haldun abi, Mehmet Can hepinize teşekkürler...
Resimler de geliyor, maalesef anlatımım Burak kadar zevkli olmayabilir o yüzden resimler için yorumları size bırakıyorum ;)

olcaytogezer' Alıntı:

wallaha bizler plakaları düşürücezki müşavirlikciler iş yapsın arkadaşlar hehe şaka bir yana aklınızda olsun tepebaşından aşağı doğru inerken solda flash tv nin karşısında yuksel plaka var oraya giderseniz 1 adet plaka bastırırsınız nasılsa 1 plakanız muhurlu diğeri muhursuz olsa bişi olmuyor sorun yok yani yuksel plaka die google da bilet aratsanız çıkar muhurlusunu çıkarmak biraz uğraştırıyor

(düşürdüğünüz yerin karakolunda zabıt tuturucaksınız oo zabıt ile bağlı olduğunuz trafik şubesinden bir tane zayi formu ile polis memuruna teslim edip plaka havalesi alıp yeni plakanızı bastırıp şöförler cemiyetinden aldığınız makbuz ile tekrar aynı polis aradaşımıza muhurletmeye ve makbuz teslim etmeye gidiceksiniz)

Burakcım şiirsel bi anlatım olmuş teşekkürler.son iki resmi yükleyeyim bende başka yok sevgiler saygılar..

SANY0339.jpg

SANY0341.jpg

bendeki resimler boyut probleminden dolayı biraz gecikti kusuruma bakmayın ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC_0708.jpg

DSC_0711.jpg

DSC_0712.jpg

DSC_0713.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR