Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,055

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık

Mehmet_Can' Alıntı:
abi bugün kulaklarını çınlattım hala sana nasıl teşekkür etsem az 15 mart kayışdağı operasyonun için : ))))
[/quote

Merhaba nedemek herzaman yine yaparım . güzel bir ani güzel bir hatıra.

resimleri bekliyoruz bu arada ;)

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

resimler nerde ???

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

ben dedim size yaa adam duz yolda 3 aks kırmış adam bu adamın teknik problemlerden dolayı kaldı dun gece sabah 4 e kadar msn de muhabbette idik ben 4 de yattım buda 2 saat daha takıldı sabah 6 yattı 7 geri kalktı doğaldır ben bakıma alıcam mehmet canı

Önce hiç yorum yapmadan bir kaç fotoğraf yükleyelim.......

BELGRAT ORMANI 015.jpg

BELGRAT ORMANI 027.jpg

BELGRAT ORMANI 028.jpg

devam.....

BELGRAT ORMANI 029.jpg

BELGRAT ORMANI 031.jpg

BELGRAT ORMANI 032.jpg

devam ediyoruz...

BELGRAT ORMANI 033.jpg

BELGRAT ORMANI 042.jpg

BELGRAT ORMANI 047.jpg

devam...

BELGRAT ORMANI 048.jpg

BELGRAT ORMANI 059.jpg

BELGRAT ORMANI 060.jpg

Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten, diğer resimleri de bekliyoruz. Hiç standart araç var mıydı?

ordaaaaaa bir jip var uzaktaaa ooo jip memonun jipiiiiii dir gidemesekte çekemesekte ooo jip memonun jipiii dir mayıs ta alırdın kanka ne acele ettin yaaaa

Şimdi gelelim gezimiz hakkında bazı bilgilere ;

09.30 Beykent Üniversitesi Ayazağa yerleşkesi önünden hareket
09.40 Asfalt'tan çıkış
09.43 Bazı arkadaşların ( kim oldukları bu aşamada hiç önemli değil) ilk kapıya takılmaları
10.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine devam..... :smiley: :smiley: :smiley:.
11.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine halen devam....... :( :( :(
12.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine inatla ve halen devam..... :mad: :mad: :mad:
13.15 Kurtuluş
13.25 10 Dk'lık soft Offroad sonrası "KOLTUK" isimli bölgeye varış.
13.30 1 adet Range,3 adet Suzuki ve 1adet G.Cheroke'nin tepe noktaya ulaşmaları
13.35 Nereye bakacaksa ; bir aracın "ben bi bakim geliiim" diyerek çıktığı etaba geri dönmesi,
14.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine devam..... :smiley: :smiley: :smiley:
15.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine halen devam....... :( :( :(
16.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine inatla ve halen devam...... :mad: :mad: :mad:
17.30 Kurtarma faaliyetleri esnasında telef olan araçları tamir - bakım ve kurtarma faaliyetleri
18.30 Kurtarma faaliyetleri esnasında telef olan araçları tamir - bakım ve kurtarma faaliyetlerine devam.
19.00 Bütün araçların kurtarılıp dönüşe geçilmesi...

Bu arada unutmadan ve üzülerek belirtmeliyim ki iki arkadaşımız " kötü yola düştü"

İnanmıyorsanız işte belgeleri

BELGRAT ORMANI 044.jpg

BELGRAT ORMANI 045.jpg

ooo sarı çizmeli arkadaş hiç kötü yoldan kurtulamadıki abicim yaaaa ben nezaman görsem kötü yolda görüorum bide bizim cadde de

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR