Evet Ahmet bey. Aynı kareden olan 27 nolu resimle beraber.güngör' Alıntı:Ahmet bey, 023 nolu fotograf imrendirdi.Selamlar
Levent bey çok haklısınız, biz de sanki bu Pazar piknik sezonunu bu vesile ile açmış gibi olduk. Ben de dönüp dönüp o karelere bakıyorum, demek ki kış sezonundan sıkılmışım ama aşırı sıcakları da tercih etmiyorum.güngör' Alıntı:Ahmet bey, 023 nolu fotograf imrendirdi.Selamlar
İsmail bey, haklısınız evet katılım iyiydi. Ekip de uyumlu olunca gün de hakkıyla değerlenmiş oluyor, hele de biraz adrenalin şırınga edebiliyorsanız, tadından yenmiyor. Eh bir şekilde yaşama bağlı olmak güzel birşey.mdr' Alıntı:Ahmet bey,
geniş katılımlı güzel bir gezi olmuş anlaşılan...
tebrikler...çok güzel kareler..
Abdullah bey vallahi bence de çok haklısınız, İstanbul'da eşim ve çocuklar da telefonda böyle fotoğrafları gönderip de imrendiriyorum diye sitem ediyorlar.abdullah tepe' Alıntı:Evet Ahmet bey. Aynı kareden olan 27 nolu resimle beraber.
Resmen bayıldım. Keyifli geziler ve selamlar.............
Evet ilan verdim ama memnun olmadığımdan değil, belki model yükseltirim diye. Alırsam yine Ranger 1. tercihim, sebebi ise benim isteklerime (yeterince) cevap vermesi ve parça sorunu yaşamamak (hem bulmakta, hem de fiyatta)...kht58' Alıntı:aracı satıyorsunuz sanırım ilanını gördüm.. merak ettim araçla ilgili beğenmediğiniz bir şey mi var farklı bir off road aracıyla takas istemişsiniz sanırım