Yücel'ciğim haklısın, 43 senelik bir motosiklet sürücülüğü ardından artık enduro'ya yatırım yapmamaya karar verdim. Zira biliyorsun son senelerde, senede belki 1 veya 2 kere, 5-6 bin km'lik gezilerden başka motosiklet sürmüyorum. Onu da artık Borusan'dan Enduro olarak GS kiralayıp çözüyorum.yucel59' Alıntı:Ahmet Ağabeyim,bakıyorum bu işe çabuk alıştın.Bir daha enduro motor almayacaksın gibi duruyor...Ne dersin ? ;D
Yok yahu zayıflamadım, henüz aldıklarımdan 14'ünü verdim. Devam ediyorum yavaş yavaş, daha çok var, ama teşekkürler...yucel59' Alıntı:Ahmet Ağabey, zayıflamışsın.Tebrikler ;D
Beğeninize teşekkürler.Tekkral' Alıntı:Masallah çok güzel olmus aracınız.Nazar boncugu eksik demedi demeyin![]()
Tepe lambalarını duymadım bugüne kadar ama çeki demiri için gerekli işlemi yaparken vinci de işleme katıvermişler, bende çeki demiri de, vinç de ruhsatta kayıtlı dolayısıyla.codename1907' Alıntı:maaşallah herşey çok güzel. size sormak istediğim birkaç soru var. vinç ve tepe sis lambalarını ruhsata işletmek gerekiyor mu ? eğer işletilecekse gerekli prosedürler nelerdir ?
VAP' Alıntı:Tepe lambalarını duymadım bugüne kadar ama çeki demiri için gerekli işlemi yaparken vinci de işleme katıvermişler, bende çeki demiri de, vinç de ruhsatta kayıtlı dolayısıyla.
Onlar içim öncelikle proje çizdirip onaylatmak gerekiyor, bunlar için de makina mühendisleri odasına müracaat yeterli oluyor. Veya projeyi çizecek yetkili bir kişi, ürünün faturasıyla odaya müracaat ediyor...
VAP' Alıntı:Beğeninize teşekkürler.
Nazar boncuğu hem de eski klasik cam olanlarından var aynanın altında sallanıyor, zaten tek batılım da o'dur...
Üstüne bastın ayağını kaldır Yücel'ciğim...yucel59' Alıntı:Abi,ben seni masaya üç defa vurup sonrasında kulak memeni çektiğini gördüm.Bunun anlamı 'Şeytan kulağına kurşun ' mudur ? ;D
VAP' Alıntı:Ben de aldığımda üzerinde 315 lastik vardı ama zorluyordu ve sürtüyordu, değiştirip aşağıda bilgilerini verdiğim lastiği aldım. Ayalardır kullanıyorum ve çok memnunum.
265/75/16 GT Radial Savero M/T
http://www.yilmazlastik.com/GT-RADIAL-26575R16-112109Q-SAVERO-MT,PR-2009.html