Bilmem sizlere ne kadar ayak uydurabilirim ama sizlere engel olmayacak kadar birlikte sürmekten keyif alırım, çok teşekkürler İsmail bey.mdr' Alıntı:Ahmet bey merhaba,
aracınızı ve yapım aşamalarını yeni gördüm..ve okudum..Hayırlı olsun aracınız..güzel olmuş..
zaten tanışmışsınızdır.Ersan beyde de aynı araçtan var..Sık sık bir araya gelir offroada çıkarız..
inşallahh en kısa zamanda buluşur beraber etkinliklere gideriz..
İsmail bey gezinizi izledim, gerçekten mükemmel. Hatta bazı yerlerinde "ben olsam buralara zor girerdim herhalde" falan dedim. :-\ İnşallah ben de büyüyünce aynısını yaparım ama birkaç fırın ekmek daha yemem gerekecek galiba?mdr' Alıntı:Ahmet bey;
Ersan beylerle Karamürsel kar etabına yaptıgımız etkinlik yazısı ekte..
Çok güzel ve maceralı idi..hiç yük olmazsınız..merak etmeyin..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83716.0
Çok teşekkür ederim ama ne ölçüde hakkını veriyorum bilemem fakat şimdilik yaptıkları beni tatmin ediyor, keyif veriyor...TUGAY58' Alıntı:Abi yeti hayırlı olsun 4/4 lük kullabmalar dileriz
VAP' Alıntı:En sonunda 59'umda yoldan çıkabilecek bir 4x4 aldım ve alalı 3 gün olmasına karşın, "görmemişin oğlu" misali ilk hevesle hemen hergün Yeti'yle yoldan çıkmak için fırsat yarattım.
Şükürler olsun ki bulunduğum bölgeye çok yakın mesafede insan istediği sahayı bulabiliyor... :
Cengiz bey öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.cfe_07' Alıntı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende bu hafta bir ranger aldım 255-70-16 lastik taktım fakat biraz büyük geldi maalesef oraya buraya sürtüyor.sizin lastik ebadı nedir acaba ?
Merhaba ve çok teşekkür ederim. Sizin aracınız kaç modeldi bilemiyorum ama benimkisi 2005. Snorkel "2007 model için" diye belirtiliyordu ama değiştirme şartıyla aldım ve tıpatıp uydu, aldığım yer ve detay bilgileri aşağıda.ali_07' Alıntı:mrb öncelikle allah kaza bela vermesin gülü güle kullanın...snorkel konusunda yardımcı olursanız sevinirim hiç bir yerde bulamadım saygılar