Yeti & Vap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,166
Ahmet bey birşey soracaktım aracınızın içinde bulunan pusula ve egim ölçeri nereden aldınız acaba adanadan bir türlü bulamadımda

Etiketler
Eğimölçer'i HUMA Oto'dan 62.-TL'ye aldım. http://www.humaoto.com/urunlerimiz_v1.html
Diğerlerini oto aksesuarı satan yerlerden bulabilirsiniz ama ben galiba hepsiburada.com'dan aldım. "galiba" diyorum çünkü geçtiğimiz senelerde tekneme almıştım onları... ::smiley: Umarım faydası olur, fiyatları da komik düzeyde tavsiye ederim.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Ahmet abi,
Daha güzel olmuş, belliki daha çok işede yarayacak hale gelmiş.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Selam Niyazi kardeş, dün akşam karanlıkta da denedik, evet gerçekten de daha işe yarar oldu.

Ahmet abi merhaba bir şey danışacaktım aracın arkası iç kısımları yani siyah oldugunu gördüm acaba oralara nasıl bir boya uyguladınız acaba yoksa plastik mi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla

buzgibi01' Alıntı:
Ahmet abi merhaba bir şey danışacaktım aracın arkası iç kısımları yani siyah oldugunu gördüm acaba oralara nasıl bir boya uyguladınız acaba yoksa plastik mi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla
Merhabalar,

Sanayi boyası olarak adlandırılan "Hammerton" boya kullandık. Fırça, rulo ve tabancayla kullanılabiliyor. Biz yine "Hammerton tineri" ile incelterek (az oranda) rulo ile sürdük, sonuç çok başarılı...

Anladım abi hamerton bunu hemen not alıyorum rulo ile sürülünce iz kalmıyormu acaba çizilmeye dayanıklı yanılmıyorsam iç kısmın tamamı boyandı değilmi.Saygılarımla

buzgibi01' Alıntı:
Anladım abi hamerton bunu hemen not alıyorum rulo ile sürülünce iz kalmıyormu acaba çizilmeye dayanıklı yanılmıyorsam iç kısmın tamamı boyandı değilmi.Saygılarımla
Rulo ile sürünce özel olarak boyanın kendi özel bir metalik deseni var, o ortaya çıkıyor ve çok hoş duruyor. Ama istemezsen tabanca ile at, iz falan kalmaz.
Çizilmeye dayanıklı bir sanayi boyası, zaten Bauhaus gibi yapı marketlerinde, "oto boyası" reyonunda bile bulunmuyor...

VAP' Alıntı:
Rulo ile sürünce özel olarak boyanın kendi özel bir metalik deseni var, o ortaya çıkıyor ve çok hoş duruyor. Ama istemezsen tabanca ile at, iz falan kalmaz.
Çizilmeye dayanıklı bir sanayi boyası, zaten Bauhaus gibi yapı marketlerinde, "oto boyası" reyonunda bile bulunmuyor...

Günaydınlar ahmet ebi mümkünse aracın arka tarafının yakın fotografları elinde varsa ekleyebilirmisin acaba bugun yapmayı düşünüyorumda.Şimdiden teşekkür ederim biraz fazla soru sormuş olabilirim.

buzgibi01' Alıntı:
Günaydınlar ahmet ebi mümkünse aracın arka tarafının yakın fotografları elinde varsa ekleyebilirmisin acaba bugun yapmayı düşünüyorumda.Şimdiden teşekkür ederim biraz fazla soru sormuş olabilirim.
Rica ederim ne demek, bilgi paylaşıldıkça zenginleşir.
Umarım bu eklediklerim yararlı olur, ::smiley: arkaya yaptırdığım sandık ise su kontrasından. Zaten suya dayanıklı bir malzeme ama bir de hammerton'la boyadığımdan daha da dayanıklı oldu bence. Sadece sandığın içini boyamadım.

YETÄ° - 005-14.jpg

YETÄ° - 005-15.jpg

YETÄ° - 005-16.jpg

Sadece sis ve delici farları RollBar'ın üzerinden söktük, zira aracın tavanı aydınlatmada engel teşkil ediyordu.
Onun son hali de yukarıdaki fotoğrafta var ve şimdi yerlerini buldular bence, sonuç başarılı... :smiley:

Sadece sis ve delici farları RollBar'ın üzerinden söktük, zira aracın tavanı aydınlatmada engel teşkil ediyordu.
Onun son hali de yukarıdaki fotoğrafta var ve şimdi yerlerini buldular bence, sonuç başarılı... :smiley:

Bu arada araçta; sol Aks kolu, Ön Sinyaler, 2 Üst+ 2 Alt Rotil ve 2 Dış Rot başı da değişti. Sırada siparişini verdiğim 265/75/16 olarak siparişini verdiğim yeni lastiklerimin geldiğinde takılması kaldı, onların da biraz taban daralması sonucunda ön takımda daha bir rahatlama olacağını sanıyorum...

Daha mantıklı olmuş. Size ve araca allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel duruyor. Ayrıca eklediğim resimde işaretlediğim yerlerde boya değilmi ahmet abi

YETÄ° - 005-15.jpg

Dilek ve temennilerine teşekkür ederim. Evet o siyah görülen heryer Hammerton boya ve rulo ile sürüldü...

Bugün de Yeti'ye yeni patiklerini taktık.
Eskileri 315 / 75 / 16 Mudstra Radial M/T idi ama çok geniş olduğundan benim kullanış tarzıma/amacıma(biraz daha kibar :smiley: :-[ ) göre biraz fazla idi. Dolayısıyla yeni aldığım GT Radial Savero 265 / 75 / 16 daha kıvrak, atak ve direksiyonu daha hafif hale getirdi.

a) GT Radial-1.JPG

a) GT Radial-2.JPG

YETÄ° - 005-27.jpg

Şimdi eskileri (315 / 75 / 16 Mudstra Radial M/T) ne yapacağımı bilemediğimden garaja koydum ama talep olursa münasip bir miktara elden çıkartacağım.

a) Mudstar Radial-1.jpg

a) Mudstar Radial-2.jpg

a) Mudstar Radial-3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR