Selam Niyazi kardeş, dün akşam karanlıkta da denedik, evet gerçekten de daha işe yarar oldu.sisdagili61' Alıntı:Merhaba Ahmet abi,
Daha güzel olmuş, belliki daha çok işede yarayacak hale gelmiş.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar,buzgibi01' Alıntı:Ahmet abi merhaba bir şey danışacaktım aracın arkası iç kısımları yani siyah oldugunu gördüm acaba oralara nasıl bir boya uyguladınız acaba yoksa plastik mi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla
Rulo ile sürünce özel olarak boyanın kendi özel bir metalik deseni var, o ortaya çıkıyor ve çok hoş duruyor. Ama istemezsen tabanca ile at, iz falan kalmaz.buzgibi01' Alıntı:Anladım abi hamerton bunu hemen not alıyorum rulo ile sürülünce iz kalmıyormu acaba çizilmeye dayanıklı yanılmıyorsam iç kısmın tamamı boyandı değilmi.Saygılarımla
VAP' Alıntı:Rulo ile sürünce özel olarak boyanın kendi özel bir metalik deseni var, o ortaya çıkıyor ve çok hoş duruyor. Ama istemezsen tabanca ile at, iz falan kalmaz.
Çizilmeye dayanıklı bir sanayi boyası, zaten Bauhaus gibi yapı marketlerinde, "oto boyası" reyonunda bile bulunmuyor...
buzgibi01' Alıntı:Günaydınlar ahmet ebi mümkünse aracın arka tarafının yakın fotografları elinde varsa ekleyebilirmisin acaba bugun yapmayı düşünüyorumda.Şimdiden teşekkür ederim biraz fazla soru sormuş olabilirim.Rica ederim ne demek, bilgi paylaşıldıkça zenginleşir.
Umarım bu eklediklerim yararlı olur, : arkaya yaptırdığım sandık ise su kontrasından. Zaten suya dayanıklı bir malzeme ama bir de hammerton'la boyadığımdan daha da dayanıklı oldu bence. Sadece sandığın içini boyamadım.